5 november 2019: Conferentie Bits, Bricks & Behaviour over gebouwautomatisering

 5 november 2019: Conferentie Bits, Bricks & Behaviour over gebouwautomatisering

Op 5 november 2019 vindt in de Supernova van de Jaarbeurs de komende editie plaats van de conferentie Bits, Bricks & Behaviour. Ook dit jaar vindt het tegelijkertijd plaats met het evenement Smart Homes & Intelligent Buildings.

Het programma van Bits, Bricks & Behaviour kent een plenair gedeelte en break-out sessies, opgedeeld in de drie segmenten Bits, Bricks & Behaviour. Doel van de conferentie is om de stand van zaken weer te geven rond gebouwautomatisering.

De conferentie wordt geopend door Piet van Veelen, voorzitter van de branchevereniging Gebouw Automatisering. Daarna vertelt Diederik Samson, voorzitter van de Klimaattafel Gebouwde Omgeving over hoe technologie verduurzaming mogelijk maakt. De laatste bijdrage voor de break-out sessies is van Ad van Wijk, Professor Sustainable Energy Universiteit Utrecht. Hij vertelt over waterstof als sleutel tot energietransitie.

Tijdens de break-outsessies komen verschillende Smart WorkPlace partners en experts aan het woord. Zo vertelt Gerard Jansen van RHDHV over de Fastlane aanpak, waarbij de kosten en effecten van verschillende duurzaamheidsmaatregelen en scenario’s worden vergeleken om zo de optimale aanpak voor uw gebouw(portefeuille) te bepalen. Mark Mobach, expert namens de Hanzehogeschool Groningen, gaat zowel op zoek naar de eigenschappen van de gebouwde omgeving (gebouw, inrichting, techniek) die bepalend zijn bij een positieve invloed op de mens als naar het verwijderen van eigenschappen met een negatieve invloed.

Ook de afsluitende plenaire bijdrage komt van een Smart WorkPlace partner. Derk Bots, Commercieel Directeur Benelux bij Signify (voorheen Philips Lighting) laat in zijn bijdrage ‘Building intelligence with light’ zien wat technologie vandaag allemaal mogelijk maakt.

Voor het volledige programma van Bits, Bricks & Behaviour 2019 click hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

dinsdag 5 november 2019permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven