Tweede E-zine Smart WorkPlace gaat over Community

Tweede E-zine Smart WorkPlace gaat over Community

Eind maart verscheen het eerste E-Zine van Smart WorkPlace, gewijd aan Digitalisering. Op 19 juli is de tweede E-Zine verstuurd. Met ditmaal als thema Community.

Voor het thema is gekozen omdat bij het ontwikkelen van nieuwe werkomgevingen steeds vaker wordt gekeken naar de kracht van communities. Ook bij innovaties op campussen krijgen communities steeds meer aandacht. Community was dan ook het thema van het event Campus Day, dat Smart WorkPlace samen met haar partners Aestate, AT Osborne, Royal HaskoningDHV en Twynstra Gudde op 20 juni organiseerde. Een verslag in tekst en beeld van Campus Day is in deze E-zine opgenomen.

Community is ook een belangrijk aspect bij het ontwikkelen van Coworking-concepten. Over dit onderwerp organiseerde Smart WorkPlace de Round Table ‘Design4Coworking’ waarvan ook een verslag in deze E-zine. Aan deze Round Table deden onder andere de partners Flokk, Solved., Tarkett en Vitra mee.

Community heeft inmiddels zoveel gewicht gekregen dat de vereniging Community Managers Nederland (CMNL) sterk aan het groeien is. Ook hierover vindt u een bericht in deze E-zine.

In deze E-zine ook de aankondiging van WorkPlace Day op 3 oktober a.s. in Edge Olympic in Amsterdam. Coworking in relatie tot gezondheid is een onderdeel van dit event dat als thema ‘Return on WorkPlace’ heeft. In dat licht bezien vormen communities in meer dan één opzicht een vitale factor voor de moderne werkomgeving.

E-Zine 2 over Community leest u hier. Wilt u ook de eerste E-Zine over Digitalisering lezen? Click dan hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven