Humanscale partner Smart WorkPlace

Humanscale partner Smart WorkPlace

De integratie van technologie en de personalisatie van de werkomgeving zal voor een duurzame werknemer/ werkgever relatie zorgen. Daarom blijft dit de focus van Humanscale, sinds begin 2019 partner van Smart WorkPlace.

Henk Smit is Country Manager Benelux bij Humanscale. Hij gaat aan de hand van enkele vragen nader in op de werkomgeving van de toekomst.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet Humanscale voor de werkomgeving van de toekomst?

“Bij Humanscale staat de mens centraal. Alle producten zijn ontworpen om de werknemer optimaal te kunnen ondersteunen; een gezonde en comfortabele werkplek te bieden. De integratie van technologie en de personalisatie van de werkomgeving zal voor een duurzame werknemer/werkgever relatie zorgen. Dit is en blijft dan ook de focus van de vele nieuwe ontwikkelingen bij Humanscale.”

Welke rol ziet Humanscale daarin voor zichzelf?

“Sinds de start van de onderneming in 1983 heeft Humanscale de weg bereid op het gebied van ergonomie en het creëren van welzijn op het werk. Van monitorarmen en zitmeubilair tot werkplekverlichting en technologie, Humanscale ontwikkelt innovatieve en functionele producten die zich aanpassen aan de behoeften van de gebruiker en niet andersom.

Bovendien ziet Humanscale het als zijn taak om ‘Beyond Sustainability’ te zijn – alleen maar kijken naar een zo min mogelijk gebruik van grondstoffen is niet afdoende, ook de bredere context van de onderneming en zijn handelen spelen hierin een rol. Humanscale wil een netto-positieve bijdrage leveren aan de maatschappij. Meer geven dan nemen. Humanscale neemt zijn maatschappelijke verantwoordelijkheden dan ook uiterst serieus.”

Waarom is een platform als Smart WorkPlace voor Humanscale een belangrijke factor om in te participeren?

“De samenwerking met Smart WorkPlace is een vanzelfsprekende stap in de verbreding van het netwerk in de Benelux met gelijkgestemde partners. De kennis die Humanscale de afgelopen 35 jaar heeft opgedaan op het gebied van ergonomie en de creatie van een gezondere werkomgeving wordt graag gedeeld. Want juist een integrale kijk op de werkplek van vandaag zorgt voor een daadwerkelijke duurzame oplossing.”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven