Special behandelt uiteenlopende aspecten van smart mobility

Special behandelt uiteenlopende aspecten van smart mobility

Om Nederland in beweging te houden, is smart mobility noodzakelijk. Publiek Denken maakte er een bijzondere special over, die uiteenlopende aspecten van smart mobility behandelt.

De special begint met een voorwoord van Mark Frequin, Directeur-generaal Mobiliteit bij het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. In zijn voorwoord stelt hij dat er talloze manieren zijn om de reis van A naar B slimmer te maken. Essentieel voor deze verbeteringen zijn data, die – rekening houdend met de privacy – worden gedeeld met partijen die ermee aan de slag gaan om bijvoorbeeld apps te ontwikkelen. Frequin vindt ook dat samenwerking bij smart mobility onmisbaar is. Met de special van Publiek Denken wil hij laten zien wat er op diverse terreinen gebeurt; van data delen tot avatars en van ADAS tot Talking Traffic.

Publiek Denken is een netwerkplatform voor professionals werkzaam in de publieke sector en bestaat uit een kwartaalblad, themamagazines, website, e-nieuwsbrief, expertmeetings, dialoogtafels en de Publiek Denken Top 100.

Nieuwsgierig naar de special? Click hier.

Op de foto: Deelnemers Round Table SWP ‘Groene waterstof voor mobiliteit en vastgoed’ bij Twinning Energy. Een verslag van de Round Table is te lezen in de Gids 2020, het verslag van het jaarlijkse marktonderzoek van SWP.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven