Martin Koppenhol Partnerships Development Manager bij Smart WorkPlace

Martin Koppenhol Partnerships Development Manager bij Smart WorkPlace

Kennis delen over de ideale werk- en leefomgeving en elkaar inspireren. Dat is volgens Martin Koppenhol, Partnerships Development Manager bij Smart WorkPlace, de toegevoegde waarde van een partnership bij SWP.

Koppenhol heeft in deze functie het voordeel dat hij vanuit de klant kan denken, een ervaring die hij vooral in de periode 2000-2015 opdeed bij VBI. Sinds enkele jaren is hij betrokken bij de Stichting Het Collectief Verduurzamen (HCV). De Stichting HCV zoekt de juiste contacten bij overheden, ondernemers, onderwijsinstellingen, studenten, ontwikkelaars en experts, die begrijpen dat wij elkaar nodig hebben om daadkrachtiger en collectiever de opwarming van onze aarde te beperken en om het lef te hebben door transparante actie en aantoonbare resultaten de vlekwerking te vergroten om zo onze duurzaamheidsdoelstellingen te behalen.

Daar waar hij bij de Stichting HCV zich vooral richt op de ‘groene’ kant, wil hij dit bij Smart WorkPlace aanvullen met de ‘blauwe’ kant, oftewel het zorgen voor een ideale leefomgeving. Want als die leefomgeving ideaal is, gaan ook de prestaties omhoog. Dit geldt bijvoorbeeld bij een school, maar zeker ook bij een kantoor. Wanneer het uitgangspunt is welke gebouwprestaties bijdragen aan een betere werkomgeving, levert dit niet alleen een blijere medewerker op, maar ook een medewerker die – zo blijkt uit steeds meer onderzoeken – minder verzuimt, productiever en creatiever is.

Koppenhol ziet het als uitdaging om dit verhaal te vertellen aan potentiële partners van Smart WorkPlace. Daarbij is de kracht van Smart WorkPlace het collectief en het feit dat de partners inzien dat kennis delen en het elkaar inspireren uiteindelijk iedereen verder brengt.

Organisaties die hierover eens met Martin Koppenhol willen brainstormen, kunnen contact opnemen via martin@smartwp.nl en 06-20000163.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven