Jacqueline van Doorn officemanager bij Smart WorkPlace

Jacqueline van Doorn officemanager bij Smart WorkPlace

In verband met de toenemende groei van partners en activiteiten is het team van Smart WorkPlace uitgebreid met Jacqueline van Doorn. Zij zal de directie gaan ondersteunen en zich bezighouden met het organiseren van events.

Jacqueline van Doorn is de afgelopen vijftien jaar actief geweest als personal assistant bij grote fysiotherapiepraktijken. Bij die fysiotherapiepraktijken organiseerde ze onder meer drukbezochte symposia en grote personeelsfeesten. Van Doorn was ook freelance journalist voor verschillende media, waaronder Sport International.

Met het aantrekken van Van Doorn wil Smart WorkPlace de professionalisering verder vormgeven. Het kennisplatform, dat werd opgericht door Wietse Walinga, Wim Kooyman en Fred Kloet, trok eerder al Peter Bekkering aan als journalist en Martin Koppenhol als Partnerships Development Manager.

De eerste grote uitdaging voor Van Doorn is WorkPlace Day, dat op 13 februari plaatsvindt bij Wicked Grounds in Amsterdam. Later dit jaar, in juni, staat ook de tweede editie van Campus Day op het programma.

Van Doorn kijkt uit naar de nieuwe uitdagingen: “Ik heb er heel veel zin in. En ik hoop op WorkPlace Day al met veel mensen uit het netwerk persoonlijk kennis te maken. Het programma is in ieder geval veelbelovend.”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven