Fred Kloet start Smart WorkPlace International – SWPi

Fred Kloet start Smart WorkPlace International – SWPi

Op 1 januari 2020 is Smart WorkPlace BV (SWP) gestart met de ontwikkeling van Smart WorkPlace International (SWPi). Een internationaal kennisplatform voor ontwikkeling van smart, gezonde en circulaire werkomgevingen.

SWPi heeft een vergelijkbare visie, missie en doelen als SWP, maar met een op de internationale markt aangepaste inhoud, aanpak en dienstverlening. Een nieuw en logisch vervolg op de basis die in Nederland door SWP is gelegd en een vervolg dat passend is bij de internationale ontwikkeling van Workplace Management en de daarbij horende versnelde digitalisering van de werkomgeving.

Gegeven de gewenste eigen strategie en bestuur heeft SWP besloten deze activiteit in een nieuwe onderneming onder te brengen en deze te gunnen aan Fred Kloet. Tot op heden was Fred de Content Directeur en mede-eigenaar van SWP. Hij heeft met directe ingang zijn bestuursfunctie bij SWP neergelegd, zijn aandelen verkocht aan de andere aandeelhouders en is bestuurder geworden van SWPi. Het door SWP ontwikkelde FMBIM-concept verhuist met Fred mee naar SWPi.

Versterken

SWP en SWPi zullen elkaar aanvullen qua business, presentatie en dienstverlening. De internationale website, E-zine, Gids en Nieuwsbrief krijgen dezelfde vormgeving als SWP. Gezamenlijk organiseren SWP en SWPi in 2021 een WorkPlace Day International event. Bestaande SWP-partners kunnen bij SWPi terecht voor een op de buitenlandse markt gericht partnerschap en toekomstige SWPi-partners kunnen bij SWP terecht voor een op de Nederlandse markt gericht partnerschap. Kortom, de beiden ondernemingen zullen elkaar versterken.

Smart WorkPlace, www.smartwp.nl, wordt geleid door Wim Kooyman (wim@smartwp.nl) en Wietse Walinga (wietse@smartwp.nl).

Smart WorkPlace International krijgt de website www.smartwpi.com. Voor informatie over een Founding Partnerschap van SWPi kunt u Fred Kloet bereiken op 06-41367980 of een brochure aanvragen via info@smartwpi.com


Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven