Nieuw platform Campus Day over innovaties op de campus

Nieuw platform Campus Day over innovaties op de campus

Aestate, AT Osborne, Royal HaskoningDHV en TwynstraGudde ontwikkelen met Smart WorkPlace een community voor kennisdeling over ontwikkelingen op de campus.

Nadat in juni 2019 het event Campus Day voor de eerste maal succesvol werd gehouden, kwam al snel de vraag naar meer kennis over innovaties in de campusomgeving. In eerste instantie werden daarom plannen gemaakt voor een tweede editie van Campus Day, maar de coronacrisis bracht de ook al geopperde plannen voor online kennisdeling in een stroomversnelling.

De initiatiefnemers van Campus Day presenteren met trots de site www.campusday.nl. Op deze site is wekelijks nieuws te vinden over ontwikkelingen op de campus.

Binnenkort worden de eerste online activiteiten op het Campus Day platform georganiseerd zoals webinars, masterclasses en online events. Om te beginnen wordt op 26 mei een Digi Tafel gehouden waar wordt gediscussieerd over de huidige ontwikkelingen in de campusomgeving als gevolg van de coronacrisis. Een verslag daarvan wordt op dit platform gepubliceerd.

Members

Directeuren, managers, stafleden op het gebied van Huisvesting, Vastgoed, FM, HR, IT en mobiliteit in een campus-omgeving kunnen lid worden van het platform Campus Day. Members ontvangen inhoudelijk relevante content, staan in verbinding met andere leden in de community, kunnen gratis webinars bijwonen en kunnen tegen korting deelnemen aan bijvoorbeeld masterclasses, online events of het event Campus Day bezoeken.

Members kunnen zich aanmelden via een aanmeldingsformulier. Getoetst wordt of deze persoon beroepshalve als lid kan worden toegelaten.

Agenda

Activiteiten die gebaseerd zijn op kennisoverdracht over innovaties en ontwikkelingen op en rond campussen worden opgenomen in de agenda.

Fotocredit: Edwin van Eis.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven