De paradox van wellbeing en Artificial Intelligence: HR tijdens en na Covid-19

Welke uitdagingen brengt het coronavirus met zich mee? Daarover houdt HRcommunity een aantal webinars. De eerste, op 14 mei, had als titel: ‘De paradox van wellbeing en Artificial Intelligence: HR tijdens en na Covid-19’. 

Het digitaliseren van processen is in een stroomversnelling geraakt. Informatie en gesprekken gaan digitaal en via video. De verwachting is dat in 2025 meer dan 45% de huidige banen gedigitaliseerd en geautomatiseerd zijn. 

Technologieën zoals Artifical Intelligence (AI) ontwikkelen zich razendsnel. Computers kunnen veel taken beter, sneller en objectiever uitvoeren dan wij als mens. Toch blijven wij als mens uniek door onze soft skills. MT’s en HR-professionals zien dat de juiste mensen, technologieën en inzichten van personeel nu meer dan ooit het verschil maken voor organisaties.

Anita Lettink / Keynote HRTech & Future of work gaf antwoord op de vraag hoe je Artificial Intelligence verbindt met de menselijke maat. Hoe ga je in deze tijd om met de gezondheid van jouw medewerkers en de digitalisering van de processen? En wat verwacht de werknemer eigenlijk op het gebied van wellbeing? 

Felix Hermsen / founder Neurolytics demonstreerde hoe de rol van human capital verandert, aan de hand van inzichten uit de neuroscience. Welke skills maken nu en in de toekomst het verschil? En hoe future proof is jouw workforce en recruitmentproces nu eigenlijk? Felix bewees dat je met de juiste informatie over gedrag, alles kunt bereiken!

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven