7 oktober 2020: Webinar ‘Is vastgoed de sleutel voor wellbeing?’

 7 oktober 2020: Webinar ‘Is vastgoed de sleutel voor wellbeing?’

Het gebouw waar je werkt – kantoor of thuis – heeft grote invloed op je welzijn. Maar wat werkt wel en wat niet? Daarover gaat het webinar ‘Is vastgoed de sleutel voor wellbeing?’ van CoreNet Global Benelux Chapter en Smart WorkPlace op 7 oktober.

Volgens Yvette Tietema van CoreNet Global Benelux Chapter is Smart WorkPlace een logische samenwerkingspartner: “We zijn als CoreNet Global Benelux Chapter gaan kijken hoe we op een innovatieve manier meer konden betekenen voor onze leden. Een belangrijk onderdeel daarvan was het zoeken naar strategische samenwerkingspartners, omdat voor ons kennisdelen, onderlinge verbinding en netwerken centrale items zijn. Smart WorkPlace beschikt over verschillende kanalen – magazine, website, social media, nieuwsbrieven – en over een breed netwerk. Door die samen te voegen met de leden en het netwerk van CoreNet Global Benelux Chapter versterk je elkaar. Zodat je zowel inhoudelijk als netwerktechnisch echt iets te bieden hebt voor je leden.”

Ook inhoudelijk sluiten CoreNet Global Benelux Chapter en Smart WorkPlace goed bij elkaar aan, aldus Tietema: “CoreNet Global Benelux Chapter richt zich traditioneel vooral op corporate real estate en vastgoed, de laatste tijd zien we steeds meer een verschuiving naar de werkomgeving in brede zin. Bij Smart WorkPlace zijn meer afdelingen aan de andere kant van het spectrum aangesloten, zoals facility managers en HR-managers. Door initiatieven zoals dit webinar en de daaropvolgende masterclasses willen CoreNet Global Benelux Chapter en Smart WorkPlace een brug slaan tussen de gebieden, die voorheen te vaak gescheiden waren. Want uiteindelijk gaat het erom dat die werkomgeving optimaal wordt ingericht bij de mensen die daar moeten werken.”

Volgens Tietema raakt het onderwerp van het webinar – Is vastgoed de sleutel voor wellbeing? – alles: “Het gaat over mensen, over teamgevoel en hoe mensen gezond en betrokken blijven en wat de rol van vastgoed daarin is. Wat mij aanspreekt is dat daarbij enerzijds echte eindgebruikers aan het woord komen vanuit verschillende sectoren en dat het anderzijds vanuit de wetenschap benaderd wordt. Daardoor krijgen we een totaalbeeld van wat in de praktijk echt werkt en hoe we de theorie verder kunnen inzetten.”

De webinar staat daarbij bovendien niet op zichzelf, want aansluitend zijn er ook masterclasses voor verdere verdieping. Deze gaan in op uiteenlopende aspecten van dit thema en zullen bieden als een verdieping voor zowel HR-, vastgoed- en facility professionals.

Inschrijven voor de webinar ‘Is vastgoed de sleutel voor wellbeing?’ kan hier.

Webinar ‘Is vastgoed de sleutel voor wellbeing?’Webinar ‘Is vastgoed de sleutel voor wellbeing?’

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

woensdag 7 oktober 2020permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven