Workplace management in oktober centraal thema bij Smart WorkPlace

Workplace management in oktober centraal thema bij Smart WorkPlace

Met slimme technologie, data en informatie een gezonde en circulaire werkomgeving realiseren kan alleen als alle disciplines samenwerken. Daarom staat in oktober workplace management centraal bij Smart WorkPlace.

Corona heeft aangetoond hoe belangrijk het is dat alle disciplines samenwerken om te zorgen dat een organisatie blijft draaien. Daarbij hebben ‘oude’ disciplines als HR, FM en ICT elk hun eigen rol. HR houdt in de gaten of de steeds meer thuiswerkende medewerker nog wel verbonden blijft met de organisatie en of zijn welzijn niet in gevaar komt door een verstoorde werk-privébalans. FM zorgt ervoor dat op kantoor de werkomgeving coronaproof is ingericht en dat thuis de benodigde faciliteiten ook aanwezig zijn om de medewerker arbotechnisch verantwoord te laten werken. En ICT zorgt ervoor dat data ook veilig beschikbaar zijn wanneer de medewerker vanuit huis werkt. Het is echter workplace management dat al deze touwtjes van HR, FM en ICT aan elkaar knoopt. Daarbij zijn slimme technologie, data en informatie onmisbaar. Met sensoren om te monitoren of het binnenklimaat wel aan alle voorwaarden voldoet, maar ook om te kijken of de beschikbare ruimte wel effectief wordt gebruikt.

Mocht u initiatieven op het gebied van workplace management hebben, dan kunt u een bericht hierover sturen naar redacteur Peter Bekkering, peter@smartwp.nl. Alle berichten lezen over workplace management? Click dan hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven