Healthy Workers wint eerste editie van Challenge ‘The Future of Healthy Work’

Healthy Workers wint eerste editie van Challenge ‘The Future of Healthy Work’

Healthy Workers heeft de eerste editie van de Challenge ‘The Future of Healthy Work’ gewonnen. Dat werd op donderdagmiddag 29 oktober bekendgemaakt tijdens een speciaal event op Building Holland.

Bij de Challenge ‘The Future of Healthy Work’ draaide het erom wie de grootste positieve impact op de mentale en fysieke gezondheid op werk maakt. De Challenge is een initiatief van zeven partijen: Smart WorkPlace, TNW, Menzis, Royal HaskoningDHV, Strukton, TOPdesk en SAS. De kick-off was op donderdag 13 februari tijdens WorkPlace Day 2020.

Uiteindelijk kwamen er 77 inzendingen. Een eerste selectie door een vakjury leidde tot nominaties voor negen partijen: Saberr, Rungway, Emooter, FitSit, Work & People Analytics, Beringar, Healthy Workers, OCTO en 4tiitoo. Daaruit koos de jury uiteindelijk drie finalisten: Saberr, Work & People Analytics en Healthy Workers.

Donderdagmiddag 29 oktober was het online-event ‘Finale Challenge The Future of Healthy Work’, gepresenteerd door Herman Knevel. Voordat de winnaar door het publiek gekozen werd waren er bijdragen van René Groot Koerkamp van Menzis over ‘De trap naar gezondheid’, van Owen Zachariasse van JLL over ‘Wellbeing in the workenvironment’ en van Sven Evertz van Antea Group over ‘De gezondheidswaarde van een gebouw berekend vanuit sensordata’.

Healthy Workers werd gekozen als winnaar. Boy Lokhoff, CEO en mede-oprichter van Healthy Workers toonde zich in een eerste reactie zeer verheugd met deze prijs: "Deze competitie laat zien dat het investeren in een gezond kantoorgebouw tijdens de Covid-crisis nog belangrijker is geworden dan dat het al was. Ik ben dan ook trots op deze prijs en op de erkenning dat we op de goede weg zijn."

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven