#toekomststoel voor Van Gogh Museum

Als afsluiting van de ketensamenwerking sessies met facilitaire leveranciers gaf Sustainable Boost het Van Gogh Museum een #toekomststoel cadeau. Beide partijen zijn partners van Smart WorkPlace.

Gedurende het traject van digitale en fysieke sessies hebben de leveranciers van het Van Gogh Museum intensief samengewerkt om focus aan te brengen en om gezamenlijk een grotere maatschappelijke impact te maken. Hierbij is focus aangebracht op een tweetal duurzaamheidsambities, te weten: grondstoffen efficiency (koffiebekers, koffiedik, zero-waste) en sociale innovatie (sociaal inkopen, leerwerkcentrum, generatie X). Middels een Keten-Output-Matrix zijn daarbij horende KPI's en SDG's uitgewerkt, welke het Van Gogh Museum in haar interne- en externe verslaglegging kan gebruiken. Babs Mammen en Jeroen van der Zon van SUB fungeerden in de leveranciersdialoogsessies als moderator en creëerden inzicht, bewustwording en verbinding.

Om het resultaat van de dialoogsessies te symboliseren sloot Sustainable Boost de sessies af met de #toekomststoel van Jan Terlouw. Dit is een lege stoel die in iedere vergadering en in elk overleg de toekomst vertegenwoordigt en ons eraan herinnert om duurzaamheid mee te wegen in de beslissingen van vandaag.

In de zevende editie van Smart WorkPlace, die op 12 november verschijnt en die als thema ‘Blended Working’ heeft, leest u alles over het effect van de leverancierssessies voor het Van Gogh Museum en over de duurzaamheidsambities waarop het museum door ketensamenwerking directe impact maakt. Bestel uw nummer nu hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven