Enquête TU Eindhoven over mentale gezondheid 

Enquête TU Eindhoven over mentale gezondheid 

Wat is de relatie tussen de fysieke werkplek en de mentale gezondheid? Om dat goed in beeld te krijgen zoekt de TU Eindhoven organisaties die aan een gratis enquête willen deelnemen.

De tweede stap in het meerjarige onderzoek dat wordt uitgevoerd aan de Technische Universiteit Eindhoven naar de relatie tussen de fysieke werkplek (thuis en op kantoor) en de mentale gezondheid bestaat uit een gratis online enquête. Deze stap volgt op het eerdere onderzoek, waarvan de resultaten nu te lezen zijn in SmartWorkPlace Magazine editie 7. In de online enquête wordt de werknemer gevraagd zijn/haar mentale gezondheid – gedefinieerd als stress, productiviteit, welzijn, slaapkwaliteit, vermoeidheid, burn-out, betrokkenheid, depressie, stemming en concentratie – te beoordelen op basis van gevalideerde schalen. Ook wordt er gevraagd naar de tevredenheid met een aantal fysieke werkplekkenmerken, thuis én op kantoor. Door middel van een representatieve steekproef hoopt de TU Eindhoven deze relatie nader te bepalen.

Mocht u met uw organisatie geïnteresseerd zijn om deel te nemen aan de gratis enquête, dan kunt u contact opnemen met a.g.m.bergefurt@tue.nl voor de enquêtelink en meer informatie.

Het artikel over de eerste stap van het onderzoek van de TU Eindhoven naar de relatie tussen de fysieke werkplek en de mentale gezondheid leest u in de zevende editie van Smart WorkPlace, die op 12 november is verschenen en die als thema ‘Blended Working’ heeft. Bestel uw nummer nu hier.

Delen: Twitter LinkedIn 
Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven