Return on workplace in december centraal thema bij Smart WorkPlace

Return on workplace in december centraal thema bij Smart WorkPlace

Het kantoor blijft ook post-corona onderdeel van onze manier van werken. En dus blijft de vraag naar de return on workplace actueel. Daarom staat in december return on workplace centraal bij Smart WorkPlace.

Gezondheid is een van de meest dierbare dingen die we elkaar graag toewensen. Tegelijk is het helaas ook een van de meest kwetsbare dingen, zo leerden de afgelopen maanden ons. En dat is nog niet alles. Uit onderzoek begin dit jaar bleek dat maar liefst een op de zes werknemers burn-out-klachten heeft. En met de fysieke gesteldheid van de werknemers is het niet veel beter gesteld. Daarom blijft ook post-corona de vraag actueel welke invloed de werkomgeving kan hebben op de gezondheid van de medewerkers. Evenals de vraag wat werkt wel goed en wat niet? En wat is de ‘return on investment’ hiervan?

Smart WorkPlace organiseerde over dit thema op 13 februari 2020 de WorkPlace Day. Wilt u nog even nagenieten van die bijzondere dag? Bekijk dan hier het bericht dat hierover verscheen in de E-zine van maart 2020. Of bekijk hier de film die van de dag gemaakt is.

Mocht u interessante en inspirerende initiatieven op het gebied van return on workplace hebben, dan kunt u een bericht hierover sturen naar redacteur Peter Bekkering, peter@smartwp.nl. Alle berichten lezen over return on workplace? Click dan hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven