Tweede masterclass CoreNet Global Benelux Chapter en Smart WorkPlace

CoreNet Global Benelux Chapter en Smart WorkPlace hebben acht inspirerende masterclasses gemaakt. De tweede masterclass, ‘Vastgoed als sleutel voor wellbeing’, wordt gegeven door Herman Kok.

Dr. Herman Kok is directeur van wetenschappelijk onderzoeksbureau Shign en docent Facility management aan Wageningen University. In de masterclass spreekt hij over hoe de gebouwde omgeving en de hoeveelheid tijd die we daarin doorbrengen invloed heeft op het gedrag en het welzijn van de ‘indoor generation’.

De masterclasses, waarin nieuwe waardevolle informatie over de invloed van de werkomgeving op het welzijn van medewerkers toegankelijk gemaakt, zijn ontwikkeld in navolging van de webinar ‘Is vastgoed de sleutel voor wellbeing?’ van vorig jaar oktober.

In de masterclasses komen diverse Workplace, Real Estate en Facility Management-experts aan het woord. Elke masterclass wordt gehost door een thought leader in een bepaalde discipline. De informele educatieve video’s uit de serie zijn tijdens een koffiebreak te bekijken, de duur is namelijk ongeveer vijftien minuten. Bovendien zijn ze ‘on demand’ beschikbaar.

Elke twee weken wordt op dinsdag een nieuwe video gelanceerd. Houd de sites van CoreNet Global Benelux Chapter en Smart WorkPlace in de gaten voor de aankomende video’s. De volgende video wordt op dinsdag 23 februari gelanceerd.

Wilt u op de hoogte blijven van de volgende masterclasses? Vul dan het Remind Me-contactformulier in om tijdig over de komende masterclasses te worden geïnformeerd. De eerste masterclass van Simone Leenders terugzien. Click dan hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven