Happy & Healthy in april centraal thema bij Smart WorkPlace

Happy & Healthy in april centraal thema bij Smart WorkPlace

Werkgeluk en gezondheid worden belangrijke thema’s bij de inrichting van de toekomstige werkplek. Daarom is happy & healthy in april het centrale thema bij Smart WorkPlace.

Debby Jannink, partner in de People & Organisation-praktijk van PwC, verwoordde het onlangs treffend bij de presentatie van de 24e CEO Survey van PwC: “Het betrokken houden van werknemers is chefsache.” Een uitdaging die door corona een extra dimensie heeft gekregen, want in de hybride werkomgeving die post-corona vorm krijgt, wordt deels thuiswerken een onvermijdelijk onderdeel. En dat roept vragen op: over betrokkenheid van werknemers en het borgen van de bedrijfscultuur, maar ook over het welzijn en de gezondheid van werknemers. En over tot waar de verantwoordelijkheid van de organisatie reikt. Ook zien we dat tools zoals WELL, die zich richten op de gezondheid en het welzijn van gebouwgebruikers, nu ook een thuiswerkdimensie krijgen. In nummer acht van Smart WorkPlace magazine dat in mei verschijnt, vertelt Jet Prevosth van Smart WorkPlace partner RoyalHaskoningDHV er al alles over.

Voor Smart WorkPlace meer dan genoeg redenen om in april happy & healthy als centraal thema te nemen.  Mocht u interessante en inspirerende initiatieven op het gebied van happy & healthy hebben, dan kunt u een bericht hierover sturen naar redacteur Peter Bekkering, peter@smartwp.nl

Wilt u Partner van het Smart WorkPlace netwerk worden en daarmee koploper, innovator en integrator in het vormgeven van een slimme, gezonde en circulaire werkomgeving worden? Click dan hier voor een offerteaanvraag.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven