Masterclass over de architectuur van geluk

Het samen met opdrachtgevers creëren van duurzame, leefbare en gezonde gebouwen waar mensen blij van worden, noemt Thomas Bögl van LIAG Architecten architectuur van geluk. Hij geeft er een masterclass over.

Wat voegt een gebouw toe aan het geluk van zijn gebruikers? Welke waarde voegt het toe aan onze maatschappij? Deze vragen stelt Thomas Bögl van LIAG Architecten zich elke dag weer. Want total value for society is volgens Bögl minstens zo belangrijk als total cost of ownership. Daarom creëren de medewerkers van zijn bureau samen met hun opdrachtgevers duurzame, leefbare en gezonde gebouwen waar mensen blij van worden. Dat is architectuur van geluk en daarover gaat de Masterclass van Thomas Bögl.

De masterclass van Thomas Bögl is de zesde uit de reeks die door CoreNet Global Benelux Chapter en Smart WorkPlace is geproduceerd.

Wilt u op de hoogte blijven van de volgende masterclasses? Vul dan het Remind Me-contactformulier in om tijdig over de komende masterclasses te worden geïnformeerd. Inmiddels zijn er vier masterclasses geweest.

  • De eerste masterclass was van Simone Leenders. U kunt deze masterclass hier terugzien.
  • De tweede masterclass was van Herman Kok. U kunt deze masterclass hier terugzien.
  • De derde masterclass was van Yvette Tietema. U kunt deze masterclass hier terugzien.
  • De vierde masterclass was van Nils Bonder. U kunt deze hier terugzien.
  • De vijfde masterclass was van Lizette Engelen. U kunt deze hier terugzien.
Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven