Wisse Stenchlak start als Associate Partner bij enbiun

Wisse Stenchlak start als Associate Partner bij enbiun

Wisse Stenchlak start op 1 november bij enbiun. Daarmee investeert enbiun, ontwikkelaar van food brands, hospitality- en cateringconcepten met een ‘people-centric’-benadering, in de toekomst.

Bij enbiun, opgericht in 2002, werken conceptontwikkelaars, hospitality-specialisten, interieurarchitecten, branding-specialisten, foodies, projectmanagers en ondernemers, een mix van professionals die dagelijks met hart en ziel projecten verrijken. Het team creëert visies met samenhangende en geïntegreerde oplossingen en concepten voor de horeca, retail, vastgoed en werkomgeving. Dit doen zij altijd op basis van werkende business modellen gevoed vanuit consumentengedrag. Een divers team met één gemeenschappelijke drijfveer: de passie voor food & hospitality. Enbiun werkt onder andere voor snel groeiende internationale bedrijven, corporates, leisure ondernemingen, MKB’ers, vastgoedontwikkelaars en investeerders.

Wisse Stenchlak vervulde in het verleden diverse rollen in Facility Management en Vastgoed op het snijvlak van commercie, innovatie, business development en advies. Na zijn studie Facility Management werkte hij in verschillende functies bij onder meer ArrangeGroup, ISS, HEYDAY en als zelfstandig ondernemer. Daarnaast is hij regelmatig spreker op events en publiceert hij over diverse thema’s.

In zijn rol als Associate Partner bij enbiun is zijn voornaamste doel om de groei van de creatieve studio te realiseren waarbij opgedane inhoudelijke kennis en ervaring actief worden toegepast in de projecten waar hij een rol in neemt. Het is de bedoeling dat Wisse binnen korte tijd, naast de huidige partners/ondernemers Jan Willem van de Sande en Maurits Tofohr, als partner/mede-ondernemer zal fungeren.

Jan Willem van de Sande, partner bij enbiun over de komst van Wisse Stenchlak: “Wisse en enbiun gaan al ‘way back’ van in de tijd dat we nog met ons bureau in Amersfoort gevestigd waren. We spraken toen ook al over mogelijke samenwerking. Wisse is met zijn kennis, enorme netwerk en persoonlijkheid een prachtige uitbreiding van ons team. Met enbiun gaan we de komende tijd een bijzondere periode in (waarover later meer), met de komst van Wisse gaan we deze ambities zeker waarmaken”.

Wisse Stenchlak over zijn komst naar enbiun: “Bij enbiun ga ik invulling geven aan mijn wens om vanuit een creatieve studio ondernemend in de gebouwde omgeving van waarde te zijn voor opdrachtgevers. Daarbij komt mijn intrinsieke passie voor food & hospitality goed van pas. Enbiun heb ik circa 11 jaar geleden leren kennen en sindsdien bleven wij elkaar op vele manieren opzoeken. Ik kijk met bewondering naar de projecten waar de studio bij betrokken is. Ik heb enbiun leren kennen als een creatieve onderneming met karakteristieke collega’s die esthetiek ademen en niet schromen om eigenwijs en kritisch te blijven op de status quo. Echt een onderneming naar mijn hart én perfect aansluitend bij mijn persoonlijke karakter en de gewenste vervolgstap in mijn loopbaan. Naast de activiteiten van de studio krijg ik positieve energie van de sterke ondernemersmentaliteit in het bedrijf met succesvolle initiatieven zoals Join Program, een platform based duurzaam en gezond catering concept. Ik ben HEYDAY en de gelieerde ondernemingen binnen ADG Dienstengroep dankbaar voor de leerzame en enthousiaste samenwerking, in verschillende vormen, de afgelopen 4,5 jaar. Ik heb veel zin om vanaf november het enbiun team te versterken en met passie te bouwen aan de toekomst van het bedrijf, haar mensen en (nieuwe) klanten!”

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven