Even uurtje werken of vergaderen tijdens Building Holland? SWP maakt het mogelijk!

Even uurtje werken of vergaderen tijdens Building Holland? SWP maakt het mogelijk!

Ben jij aanwezig tijdens Building Holland in RAI Amsterdam? Maar wil je ook graag even werken of vergaderen tijdens je beursbezoek? Maak dan gebruik van de duurzame werkplekken op de stand van Smart WorkPlace (8.121). Ervaar het werken in de natuur bij onze partner Tjill.spot of ga werken in een circulaire vergaderruimte van Ritswand. Boek nu een tijdslot!

Smart WorkPlace biedt op Building Holland twee mogelijkheden:

Ritswand

Er is een gebrek aan geschikte plekken om in alle rust te werken, bellen of vergaderen. Ritswand (zie foto) biedt die oplossing door middel van een duurzaam wandsysteem een flexibele werk- of vergaderruimte te creëren. De ruimtes zijn oneindig herbruikbaar en eenvoudig mee te verhuizen. Gewoon, door te ritsen. Op Building Holland kan je tot maximaal 8 personen vergaderen in deze circulaire ruimte.

Tjill.spots

Tjill.spots zijn normaal gesproken werklocaties in groene omgevingen. 100% circulair en een hele lage CO2 footprint. Met comfortabel, ARBO-proof meubilair en snel internet. De Tjill.spots staan dichtbij de stad en op steenworp afstand van een horeca faciliteit. Voor de werknemer is er minder reistijd, zijn er lagere reiskosten en een rustige werkplek voor meer focus. Tijdens Building Holland kan je gebruik maken van deze werkruimte op de stand van Smart WorkPlace.

Wil jij tijdens het beursbezoek in alle rust werken of heb je een vergadering met meerdere personen? Op 2,3 en 4 november zijn deze ruimtes gratis door jou te boeken. En je krijgt er nog een heerlijke kop koffie bij! Boek nu jouw tijdslot en kom bij ons werken.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven