Zet vandaag de stap naar een duurzame en gezonde werkomgeving!

Zet vandaag de stap naar een duurzame en gezonde werkomgeving!

Iedereen wil een duurzame en gezonde werkomgeving. Maar hoe ziet die werkomgeving eruit? En hoe creëer ik die? De WorkPlace Xperience op 29 en 30 maart 2022 showt projecten en innovaties – voor en door gebruikers van de werkomgeving.

De WorkPlace Xperience is de jaarlijkse landingsplaats voor kennisoverdracht en innovatie voor de werkomgeving van morgen. Tijdens deze twee dagen komen 1500 decisionmakers samen die werkzaam zijn in de vakgebieden Human Capital, Workplace Management en Real Estate. Ontmoet en spreek Vitaliteitsmanagers, HR Managers, Real Estate Managers, Chief Happiness Officers, CEO’s, Facility Managers, Mobiliteits Managers en Huisvestingsmanagers.

7 topdesigners, 60 partners en 30 sprekers geven deze Xperience letterlijk vorm en inhoud op basis van 7 thema’s zoals Wellbeing, Smart Technology, Hybrid Working en Social Responsibility. Een inspirerend contentprogramma gevuld met keynotes van o.a. voormalig atleet Gregory Sedoc en de winnares van de ABN AMRO Duurzame 50 Yvette Watson. Daarnaast staan er diverse rondetafelgesprekken, pitches en award uitreikingen centraal tijdens deze twee dagen. Partners delen hun kennis en showen innovaties en projecten op de circulaire en duurzame Hub. 

Grote veranderingen

De werkomgeving verandert momenteel in een razend snel tempo. Facility Managers, HR Managers, WorkPlace Managers en Real Estate Managers zijn daarom onder andere bezig met de volgende actuele vragen:

• Hoe houd ik mijn medewerkers gezond en gelukkig?

• Hoe richt ik mijn optimale hybride werkomgeving in?

• Hoe implementeer ik de juiste technologische innovaties in mijn werkomgeving?

• Hoe creëer ik een duurzame werkomgeving?

Deze vraagstukken staan centraal tijdens WorkPlace Xperience op 29 en 30 maart 2022.

Zet vandaag de stap naar een duurzame en gezonde werkomgeving voor de gebruiker van morgen en word ook partner van WorkPlace Xperience. Al meer dan 15 partners, waaronder Signify, ISS, AM Gebiedsontwikkeling en Van Gogh Museum, gingen je voor!

Bekijk de mogelijkheden om aan te sluiten als partner bij WorkPlace Xperience 2022.


Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rondom WorkPlace Xperience en volg ons op LinkedIn.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven