Workplace management in december centraal thema bij Smart WorkPlace

Workplace management in december centraal thema bij Smart WorkPlace

Nu de nieuwe werkomgeving een hybride karakter krijgt, neemt het belang van workplace management steeds meer toe. Daarom is het in december het centrale thema bij Smart WorkPlace.

Bij workplace management zijn vakgebieden als human resource management, ICT, vastgoed, facility management en mobiliteit in de context van de werkomgeving nadrukkelijk met elkaar verbonden. Dit komt bij steeds meer thema’s naar voren, zoals: vitaliteit en welzijn van de medewerker, workplace branding, hybride werken, duurzaamheid. Daarbij werkt de coronacrisis als katalysator; manieren van werken veranderen structureel en mensen zijn zich meer bewust van hun behoeften en werkomgeving.

Heeft u initiatieven of innovaties die te maken hebben met workplace management? Stuur dan een mail naar de redactie via peter@smartwp.nl.

Wilt u Partner van het Smart WorkPlace netwerk worden en daarmee koploper, innovator en integrator in het vormgeven van een slimme, gezonde en circulaire werkomgeving worden? Click dan hier voor een offerteaanvraag.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven