Limoonworks nieuwe partner van Smart WorkPlace

Limoonworks nieuwe partner van Smart WorkPlace

Mensgericht, gezondheid & geluk en duurzaamheid. Daar draait het om bij toekomstgerichte (werk)omgevingen, aldus Elselien Winters en Simone Derksen van Limoonworks, de nieuwe partner van Smart WorkPlace.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet Limoonworks voor de werkomgeving van de toekomst?  

“In verbinding zijn met elkaar en onze gezondheid is belangrijker dan ooit. In de werkomgeving voor de toekomst staat de mens veel meer centraal en faciliteert zij niet alleen een inspirerende omgeving waar mensen blij van worden en optimaal kunnen (samen) werken, maar stimuleert vooral het WELL being. Om een toekomstgerichte werkomgeving te kunnen realiseren, investeer je niet in de stenen, maar juist in de mensen door in het DNA van de organisatie te kruipen om echt te begrijpen wie de gebruikers zijn, wat hun drijfveren zijn, welke behoeften zij hebben en hoe ze werken.” 

Welke rol kan Limoonworks daarbij spelen?  

“Wij zijn een team van gedreven en enthousiaste professionals die organisaties begeleiden bij het creëren en realiseren van toekomstgerichte (werk)omgevingen waar mensen blij van worden. Onze aanpak richt zich op drie pijlers;  mensgericht, gezondheid & geluk en duurzaamheid. Waarom? Omdat een werkomgeving voor 60% kan bijdragen aan het werkgeluk en gelukkige mensen productiever èn gezonder zijn. Omdat onze gezondheid belangrijker is dan ooit en de werkomgeving zowel de mentale, fysieke en sociale gezondheid kan stimuleren door de inrichting, het toepassen van nudging en het aanbod van facilitaire services. En duurzaam omdat we met elkaar streven naar een circulaire economie en we de CO2-uitstoot moeten verminderen.” 

Waarom is het belangrijk voor Limoonworks om in een platform als Smart WorkPlace te participeren? 

“Omdat Smart WorkPlace een mooi kennisplatform is en heel goed aansluit bij wie wij zijn en waar wij voor staan. Daarnaast willen wij graag onze kennis met jullie delen en onze kennis en netwerk verbreden met als doel toekomstgerichte werkomgevingen te realiseren. Wij kijken uit naar de samenwerking!” 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Lees verder

Terug naar boven