Inrichting en design in maart centrale thema bij Smart WorkPlace

Inrichting en design in maart centrale thema bij Smart WorkPlace

De vormgeving van het hybride werken stelt workplace managers voor nieuwe uitdagingen. Daarom is inrichting en design in maart het centrale thema bij Smart WorkPlace.

Inrichting en design kan een belangrijke invloed hebben op zowel het geluk als op de gezondheid van de medewerker. Dat varieert van de invloed van licht en geluid tot gezondheidsbevorderend meubilair, groene aankleding en vloerbedekking. Daarnaast is en blijft ook de esthetiek van belang voor het imago van de organisatie. Op 29 en 30 maart zijn inrichting en design belangrijke thema’s op de WorkPlace Xperience. Daar laten zeven designers zien wat er mogelijk is op basis van zeven uiteenlopende thema’s. Wilt u tickets voor dit bijzonder event? Bestel ze dan hier.

Heeft u initiatieven of innovaties die te maken hebben met inrichting en design? Stuur dan een mail naar de redactie via peter@smartwp.nl.

Wilt u Partner van het Smart WorkPlace netwerk worden en daarmee koploper, innovator en integrator in het vormgeven van een slimme, gezonde en circulaire werkomgeving worden? Click dan hier voor een offerteaanvraag.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven