Opening DE STEK in teken van werkgeluk

Opening DE STEK in teken van werkgeluk

Op 30 juni vond de officiële opening van het nieuwe kantoorgebouw DE STEK in Groningen plaats. Royal HaskoningDHV is vanaf het begin betrokken bij dit moderne, duurzame en 100% gasloze verzamelgebouw.

Vanuit de missie Enhancing Society Together zocht RHDHV een plek die paste bij de ambities op het gebied van duurzaamheid, samenwerken en positief bijdragen aan de regio op het gebied van werkgelegenheid. Met gelijkgestemde partners werd een oude technische school duurzaam gerenoveerd tot een hypermodern kantoor. Het resultaat mag er zijn: DE STEK heeft 1.000 zonnepanelen, haalt z’n warmte uit de grond en er wordt gewerkt aan een 100% afvalvrij pand.

Intussen is DE STEK is volledig gevuld met huurders met dezelfde visie. Gezamenlijk werd de officiële opening georganiseerd die in het teken stond van werkgeluk. De verschillende ruimtes binnen en buiten stimuleren de bewoners om niet alleen het beste uit hun werk, maar ook uit zichzelf te halen.

Anton van der Sanden, Directeur Nederland RHDHV, is blij met deze prachtige nieuwe locatie in Groningen. “Dankzij DE STEK zijn we al een aantal langdurige samenwerkingen aangegaan met bedrijven die Noord-Nederland elke dag een stuk duurzamer en toekomstbestendiger maken.”

Werken in DE STEK

DE STEK is alles behalve een doorsnee werkplek. Alles is er nét even anders dan je gewend bent. Zo huur je kantoren in creatieve kubussen van 25-35 vierkante meter per stuk. En wil je meer (open) ruimte? Schakel dan zoveel kubussen aan elkaar als je wilt, zodat je een kantoor creëert dat bij jou past.

Hoe je jouw kantoorruimte(s) inricht, heb je zelf voor het kiezen. Creatieve input nodig? DE STEK architect Binnenbrand maakt met plezier een uniek design voor je.

De huurders in de STEK

Wie werkt in DE STEK huurt niet zomaar kantoorruimte. Nee, als STEK’er werk, deel, innoveer én creëer je samen met anderen. Vanuit je eigen kantoorkubus, tijdens een kennissessie of een onverwacht inspirerend gesprek op de gang. DE STEK is ontworpen als dynamische ontmoetingsplek pur sang, waar iedereen kan meedenken over de uitdagingen van onze regio.

Scaleups

DE STEK is een werkplek voor bedrijven die hun startupfase inmiddels voorbij zijn en klaar zijn voor de volgende stap. Door de samenwerking op te zoeken met andere scaleups en bedrijven die al wat langer meegaan, zoals RHDHV, vinden ze in DE STEK kansen voor groei.

Op de foto: Mixed zone in DE STEK.

In SWP Magazine nummer 8 stond een uitgebreid artikel over DE STEK. U leest het hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven