Powerplant zoekt circulaire materialen voor nieuw kantoor

Powerplant zoekt circulaire materialen voor nieuw kantoor

Powerplant wil van haar nieuwe kantoor een circulair statement maken en een levend voorbeeld van hoe je een ‘workplace destination’ kunt ontwikkelen. Daarom vraagt het bedrijf relaties en vrienden om herbruikbare materialen.

Powerplant is een circulaire design studio voor workplace en hospitality. Het bedrijf gelooft in een gezonde en positieve toekomst, die we samen duurzaam vormgeven. Met het team wil Powerplant de kracht en de toegevoegde waarde van circulair design laten zien. Voor het nieuwe kantoor vraagt Powerplant daarom relaties en vrienden om materialen, objecten of apparatuur die Powerplant kan hergebruiken. Een circulair statement en een levend voorbeeld van hoe je een ‘workplace destination’ kunt ontwikkelen. Relaties en vrienden kunnen zo bijdragen aan de missie van Powerplant. Powerplant overlegt graag over een passende vergoeding. 

Creative director David Kulen licht toe: “Op een aantal gebieden gaan we ons nieuwe kantoor circulair realiseren. Onze Powerplant keuken bijvoorbeeld, die wordt gebouwd met circulair plaatmateriaal. Hiervoor is berken multiplex, betonplex of ander interessant plaatmateriaal nodig. Ook de wanden van The Powerplant worden op deze manier opgezet. Tegen het hennep isolatiemateriaal willen we mooi plaatmateriaal plaatsen wat we hergebruiken. Dat materiaal zullen we in de komende tijd gaan sourcen en daarom roepen we iedereen op te participeren. Het wordt als het ware een kunstwerk waar iedereen aan meebouwt.” Angst voor een lappendeken aan verschillende materialen heeft David niet. “We hebben een matrix bedacht, een puzzle, waar straks QR-codes op komen die scanbaar zijn. Je vindt dan de ID, de herkomst en het verhaal achter dat plaatmateriaal. Samen vertellen we op deze manier een verhaal, het verhaal hoe we zijn gekomen tot deze circulaire plek. Alles is welkom en heb je iets van waarde, laat het ons dan ook weten. Graag overleggen wij dan met jou over een passende vergoeding! “

Participeren? Neem contact op met David Kulen via david@powerplant.nl.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven