Werknemers krijgen gratis sportabonnement bij CSU

Werknemers krijgen gratis sportabonnement bij CSU

Alle medewerkers van CSU krijgen met ingang van dit jaar een gratis sport- en vitaliteitsabonnement bij SportCity aangeboden onder de noemer Hart van de Zaak.

Voor alle medewerkers betekent de samenwerking dat ze via een app toegang hebben tot online groepslessen en workouts, en daarnaast webinars kunnen volgen over uiteenlopende leefstijlgebieden zoals voeding, slaap en werkstress. Dat alles naast de fysieke toegang tot 112 SportCity-sportclubs in het land.

Medewerkers motiveren om gezonder te leven

CSU, Tzorg en Zizo willen graag alle medewerkers fit en vitaal maken én houden. Om dat te realiseren ontwikkelden de organisaties het programma Fris in je Werk. Fris in je Werk biedt allerlei mogelijkheden om duurzame inzetbaarheid en werkgeluk van de medewerkers te vergroten. De samenwerking met SportCity’s Hart van de Zaak is daar een uitstekende aanvulling op, stelt John van Hoof, CEO van Total Care: “We motiveren onze medewerkers graag om meer te bewegen en gezonder te leven. Daar worden collega’s niet alleen gelukkiger van, het maakt ook dat ze vitaal ouder worden.”

Bram van Dijk, operationeel directeur van SportCity: “Wij zien dat bedrijven de afgelopen jaren moeite hebben met het aantrekken en vitaal houden van medewerkers. Met ons programma Hart van de Zaak sluiten we helemaal aan bij de doelstellingen van CSU, Tzorg en Zizo. Met een landelijke dekking van 112 sportclubs, 2.500 professionals en een uitgebreid netwerk van specialisten hebben wij alle middelen in huis om bij te dragen aan de vitaliteit van die medewerkers.”

(foto, V.l.n.r.: Jeroen Heijmans, Manager HR Strategie & Projecten Total Care, Luuk Coumans, Vitaliteitscoördinator SportCity en Marco Gramser, HR Directeur Total Care)

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven