Biobased Pitch voor de nieuwbouw van Windesheim

Biobased Pitch voor de nieuwbouw van Windesheim

Er wordt hard gewerkt aan de nieuwbouw van Hogeschool Windesheim. Een gloednieuw schoolgebouw met duurzame en innovatieve materialen. Om biobased materialen te vinden organiseert PRICE een biobased pitch.

Welke biobased materialen moeten zeker meegenomen worden in het ontwerp? Laat het PRICE weten en pitch het bij het bouwteam! Het streven is om lokale biobased materialen uit Flevoland te kunnen gebruiken in het ontwerp voor de nieuwe school. Ben je een leverancier van biobased en/of circulaire materialen? En wil je je product pitchen tijdens de pitchdag van PRICE voor nieuwbouw Windesheim? Vul dan hier het formulier in, er wordt contact met je opgenomen voor het vervolg.

Wat heeft de markt te bieden?

Om een idee te krijgen wat de markt te bieden heeft, organiseert PRICE in de Week van de Circulaire Economie een middag waarop leveranciers van biobased materialen hun product pitchen aan het bouwteam van Windesheim.

Op deze dag: Dinsdag 7 februari, tijdens de week van de CE
Op deze tijd: 14.00-16.00
Op deze locatie: PRICE HUB, De Diagonaal 40, 1315 XE Almere

Ben je geen leverancier, maar wil je toch aanwezig zijn bij de pitches? Meld je dan hier aan!

Het project

In de twaalf jaar dat Hogeschool Windesheim een locatie in Almere heeft, is het aantal studenten fors gegroeid. Momenteel groeit de school en haar leerlingen letterlijk en figuurlijk uit de voegen van de huidige locatie. Een bouwconsortium is momenteel bezig met het ontwerpen van een multifunctioneel en duurzaam gebouw dat als katalysator aanzet tot ontmoeting, samenwerking en verbinding. Niet alleen tussen studenten, maar ook met lokale ondernemers én de stad. In de komende maanden wordt de materialisatie uitgekozen. Het liefst worden zoveel mogelijk biobased en/of circulaire materialen van de lokale omgeving toegepast in het gebouw. Daarom organiseert PRICE deze pitchdag, waar biobased en circulaire materialen leveranciers het podium krijgen om het bouwconsortium van Windesheim en andere consortia te inspireren.

Lees het volledige artikel hier

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven