Een bezoek aan de hybride werkomgeving van Malmberg

Een bezoek aan de hybride werkomgeving van Malmberg

De nieuwe werkomgeving op het kantoor van uitgeverij Malmberg in Den Bosch wordt verzorgd door Ysmart. Martijn Standaart en Frans Konings, gaan over de succesvolle transformatie in gesprek met Smart WorkPlace.

Wil je op woensdag 8 februari de hybride werkomgeving van Malmberg in Den Bosch bezoeken voor een live demo van de Ysmart workplace management oplossing? Meld je dan aan!

Even voorstellen

Malmberg is onderdeel van Sanoma Learning, de grootste speler in Europa in de K-12 markt (PO, VO en MBO). De uitgeverij ontwikkelt leeroplossingen, platforms en ondersteunt onderwijsprofessionals binnen de dagelijkse lespraktijk. Ysmart is een jonge en innovatieve solution-integrator. De slimme oplossingen van Ysmart maken connecties tussen installaties, genereren data en halen het maximale uit ieder gebouw. Zo zorgt Ysmart voor de beste en duurzaamste smart en hybride werkomgevingen.

Het nieuwe werken

Martijn: “Na de coronatijd is besloten om het nieuwe werken te introduceren. Dat betekent dat onze medewerkers in Den Bosch minimaal twee en maximaal drie dagen per week op kantoor aanwezig zijn en voor het andere deel thuiswerken. Daardoor konden we ons traditionele pand van acht etages halveren. De vier overgebleven etages zijn volledig duurzaam verbouwd en vernieuwd en aangepast aan het nieuwe werken. We zijn ervan overtuigd dat medewerkers het verschil maken en willen hen de dagen dat ze op kantoor zijn zo goed mogelijk faciliteren. Voor de nieuwe werkomgeving zochten we een digitale werkplekmanagement oplossing en daarom hebben we de hulp ingeroepen van Ysmart.”

Martijn Standaart: "We kunnen als bedrijf alles faciliteren, maar uiteindelijk draait het om een gedragsverandering bij de medewerkers en die kost tijd."

Dit interview is onderdeel van het SWP Magazine 2023, lees het volledige interview hier.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven