De jury van de ISS WorkPlace Manager & Talent of the Year

De jury van de ISS WorkPlace Manager & Talent of the Year

Welke WorkPlace Manager maakt de meeste impact op de werkomgeving? En welk talent weet zich daarbij te onderscheiden? Wie winnen de Awards in 2023? De jury is bekend.

Op 14 maart worden tijdens de Gold Party van de WorkPlace Xperience de winnaars bekend gemaakt van de ISS Workplace Manager of the Year en de ISS WorkPlace Talent of the Year. Een vakjury kiest de drie beste kandidaten uit de genomineerden voor beide Awards. Vervolgens wijst de publieksstemming de winnaars aan.

Criteria

De aspecten duurzaamheid, gezondheid, sociale cohesie, verbinding en kennisdeling in de werkomgeving zijn de criteria - en de integratie daarvan - waarop de jury de genomeerden beoordeelt. In 2022 was Richard Helmus van VGZ de winnaar, gevolgd door Ernst Willem van Drumpt van Alliander en Ilse Schapendonk van de gemeente Tilburg. 

Richard Helmus

In een interview na het winnen van de Award in 2022 vertelde Richard Helmus over zijn missie. "Bij VGZ hebben we geen werkplekken, maar plekken die werken en we willen geen werkomgeving, maar een omgeving die werkt. Mijn intrinsieke motivatie is om mezelf overbodig te maken, omdat we een werkomgeving hebben gecreëerd waarvan iedere medewerker zegt: "deze werkomgeving stelt mij en mijn team in staat het maximale uit onszelf te halen en zo een aantoonbare bijdrage te leveren met impact voor de strategie van VGZ"." 

Goed doel

Onderdeel van de ISS WorkPlace Manager of the Year is een donatie van minimaal € 5.000,- aan een goed doel dat door de winnaar van de jaarprijs jaarlijks mag worden bepaald. Als sponsor van deze prijs wordt deze donatie door ISS Facility Services beschikbaar gesteld. Daarnaast krijgen de bezoekers van de Gold Party ook zelf de mogelijkheid donaties te doen voor het goede doel, waarvoor dit jaar de keuze is gevallen op Gezond Leven. In 2022 is er een waardecheque van in totaal € 11.500 euro uitgereikt aan het doel van dat jaar: Ronald McDonald Huis Utrecht.

Jury

  • Richard Helmus (VGZ), winnaar ISS WorkPlace Manager of the Year 2022
  • Majorie Jans (Nationale Politie)
  • Wim Kooyman (Smart WorkPlace)
  • Hans Reineke (Hollandse Nieuwe)
  • Hester van Sprang (Saxion)
  • Michel Tobé (FMN, gemeente Capelle aan den IJssel)
  • Marjon Tuin (ISS)
  • Jerry van Ulden (ISS)
Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven