De essentie van partnership

De essentie van partnership

Een wereld die steeds sneller verandert, een samenleving die individualiseert en continu veranderende behoeften binnen de HERE werkomgeving, haar community en gebruikers. Hoe speel je hier met FM dienstverlening op in?

Dat was de uitdaging die Jeroen Herbrink van HERE Technologies en Paul van der Heijden van Flexim Group aangingen bij hun samenwerking.

Intrensieke drive

HERE Technologies stapte begin 2021 voor haar facility management services over van global players naar local best in class players. Potentiële partners moesten aan twee belangrijke voorwaarden voldoen. Als eerste: beschikken over medewerkers met een intrinsieke drive om mensen te helpen. En ten tweede: flexibel mee bewegen met een steeds sneller veranderende werkom geving. Flexim Group excelleerde op beide criteria voor de uitgevraagde locaties in Nederland en Frankrijk.

"Onze medewerkers willen op kantoor datgene ervaren wat ze thuis ook ervaren." - Jeroen Herbrink

Van der Heijden haakt daar op in: “De facilitaire branche maakt een dynamische tijd door waarin ‘verandering’ een constante factor is en blijft. Het is een uitermate interessante periode waarin het tijdig inspelen op veran derende omstandigheden key is. Daar staan we voor opgesteld en onze processen zijn hierop gericht.”

Dit interview is onderdeel van het 11e SWP Magazine, deze is in volledigheid hier te lezen. Het losse interview is hier te lezen.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven