Aftermovie WorkPlace Xperience 2023

Op 14 en 15 maart 2023 organiseerde Smart WorkPlace de WorkPlace Xperience 2023. In deze sfeerimpressie kijk je terug op de hoogtepunten van twee boeiende dagen vol kennisdeling.

"Als je hier op de beurs rondloopt dan voel je ook dat je geïnspireerd raakt dat het een experience is. Iedereen trekt alles uit de kast om te laten zien dat het duurzamer, inclusiever en smarter kan." - Jack Stuifbergen

Highlights

De aftermovie laat een deel van de highlights zien van de twee dagen WorkPlace Xperience, van panels en sprekers tot workshops en escaperooms. Partners als Cisco, Heijmans, Solved en Rever zijn allemaal te zien, maar dat is natuurlijk nog lang niet iedereen, met meer dan 50 partners op de Xperience worden alle kanten van de werkplek in de spotlight gezet. In de aftermovie is de quote van Designer Jack Stuifbergen te zien, maar ook de quote van Marc van der Heijden, winnaar van de CSU Smart Solution of the Year Award. Marc won met #GREENGRIDZ deze nieuwe award. #GREENGRIDZ is een gezond en circulair meubelconstructiepaneel dat gemaakt is in Nederland. De opbouw van de lichtgewicht constructie bestaat uit een gepatenteerd GRID systeem.

"Het event heeft echt een intieme sfeer, je spreekt veel interessante mensen en daar komt business uit. Als dat duurzaam kan is dat natuurlijk het aller mooist." - Marc van der Heijden

Foto's

Meer zien van het evenement? Bekijk dan ook alle foto's op de WPX website. Kijk je na deze sfeerimpressies alweer uit naar de volgende editie? Op 12 en 13 maart 2024 is de WorkPlace Xperience terug in de Van Nelle Fabriek. Ben je er ook bij?

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven