Bekijk de uitreiking van de ISS Manager en Talent of the year award

De winnaars van de ISS Workplace Manager of the Year en Talent of the Year award werden bekendgemaakt tijdens de Goldparty op de WorkPlace Xperience 2023.

Inge Diepman presenteerde op de eerste avond van de WorkPlace Xperience de awardshow. Jaco van Noppen en Berber Veenstra mochten de awards in ontvangst nemen.

Jaco van Noppen ISS Manager of the Year

Jaco van Noppen (TU Delft Campus) is uitgeroepen tot de ISS Workplace Manager of the Year 2023. Door de vakjury is Jaco verkozen tot de workplace manager die de meeste impact maakt op de werkomgeving en het welzijn van de gebruikers.  De award is naar Jaco gegaan vanwege zijn visie en beleid bij de TU Delft Campus op deze onderdelen.

“Ik was al verbaasd dat ik was genomineerd, maar dit is echt een grote eer. Het winnen van deze Award geeft ook een verplichting. Ik ga mijn best doen om samen met al mijn collega’s hard te werken aan een duurzame leef- en werkomgeving in het algemeen en een duurzame campus in het bijzonder.“ - Jaco van Noppen

Berber Veenstra is ISS Talent of the Year 2023

Tot ISS Talent of the Year werd Berber Veenstra van Cushman & Wakefield door de vakjury gekozen. Als consulent Sustainability combineert Berber haar uitgesproken visie met een energieke dadendrang om doelen te bereiken.

“Ik wil mijn enthousiasme blijven delen en ik hoop dat met het winnen van deze Award ik mijn impact kan vergroten.“ - Berber Veenstra

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven