De Smart WorkPlace Stand-Up bij VGZ

De Smart WorkPlace Stand-Up bij VGZ

Op 10 mei was het tijd voor een nieuwe Stand-Up. Een mooie samenkomst van Smart WorkPlace experts in het kantoor van VGZ in Arnhem. Bekijk hier alvast de video samenvatting.

Het hoofdkantoor van VGZ is gevestigd in het nieuwe stationscomplex in Arnhem. Hier heeft VGZ haar nieuwe concept neergezet: 'Het gezondste kantoor van Nederland'.

Smart WorkPlace Stand-Up

De Stand-Up wordt georganiseerd voor experts en door experts. Zo biedt de Stand-Up de mogelijkheid te netwerken en up-to-date te blijven over de komende activiteiten van Smart WorkPlace. Onder andere keken de experts naar een terugblik op de WorkPlace Xperience, en een vooruitblik naar de volgende editie in 2024. Ook was er natuurlijk aandacht voor de verschillende events en Round Tables die er aankomen, waaronder Campus Day 2023. Een bijzonder evenement met alles over co-creatie, duurzaamheid en groei op de campussen in nederland.

Ruben van der Plank, education specialist bij Tarkett presenteerde het onderzoek van Tarkett over de invloed van inrichting en kleur op zorghuizen voor mensen met dementie. Een inspirerende presentatie die aansloot op de Round Table Zorghuisvesting die voorafging aan de Stand-Up.

Het gezondste kantoor van Nederland

Met een WELL-standaard platinum niveau is het kantoor van VGZ een unieke blik in alle aspecten van een gezonde werkplek. Na de Stand-Up kregen alle experts de mogelijkheid om een rondleiding te krijgen door het kantoor. Zo is het licht in het gebouw al bijzonder. Het is circadiaanse verlichting. Dat betekent dat het licht zich aanpast aan de biologische klok. Door de veranderingen in het licht gedurende de dag, blijf je fitter. En houd je je concentratie beter vast.

Ook is er een slim systeem dat voor de kwaliteit van de lucht zorgt. Het meet hoeveel activiteit er is in de ruimte. En stemt het klimaat daarop af. De lucht binnen is zelfs schoner dan de lucht buiten het gebouw! Zo waren er nog veel meer bijzondere en interessante aspecten aan het kantoor, een mooi voorbeeld in 'het nieuwe werken' voor alle kantoorpanden in Nederland.

Lees er alles over op de website van VGZ.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven