Thema van de maand juni: Human Capital

Thema van de maand juni: Human Capital

Elke maand licht Smart Workplace een thema in relatie tot de werkomgeving uit. In de maand juni is het thema Human Capital. In juni lees je alles over een gezonde en gelukkige workforce.

Wat is Human Capital en hoe kan het verbeterd worden? Human Capital of menselijk kapitaal is een verzamelnaam voor kennis, vaardigheden en ervaring van werknemers. Maar meer dan ooit hebben we het over Human Capital management: Het behouden, aantrekken en tevredenstellen van je workforce. Een belangrijk onderwerp deze maand is dus het investeren in je medewerkers.

The war on talent

In de huidige arbeidsmarkt is de strijd om talent een kritieke uitdaging geworden voor organisaties. De war on talent verwijst naar de hevige concurrentie tussen bedrijven om getalenteerde werknemers aan te trekken, te ontwikkelen en te behouden. Human Capital management speelt een cruciale rol in deze strijd door organisaties de tools en strategieën te bieden om je organisatie aantrekkelijk te maken voor dit talent.

Human Capital is dus een breed onderwerp: duurzaamheid, gezondheid, hybride werken en sociale verbinding komen allen aan bod.

De redactie van Smart Workplace ontvangt graag content, innovaties en ideeën over dit thema! Heb je een goed artikel of idee? Stuur deze dan op naar redactie@smartwp.nl.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven