Het bedrijfsrestaurant van de toekomst

Het bedrijfsrestaurant van de toekomst

In juni opent Club Nomad, een Food & Beverage concept van Compass Group, haar deuren voor medewerkers en bezoekers van Rotterdam Building en voor het publiek.

Club Nomad als kloppend hart en sociaal middelpunt met eten en drinken als verbindende factor. Hier komt de nieuwe 'nomadische werker', de student en de 'local' om elkaar te ontmoeten en te genieten van lekker, gezond eten en drinken. Ook voor een borrel of een event ben je hier op de juiste plek. Op het terras in de zon is het goed toeven.

Werken anno 2023

De afgelopen jaren hebben we ervaren hoe digitalisering in een sneltreinvaart een gemeengoed is geworden voor het hybride studeren en werken. De werkende doelgroep van de toekomst, de Millennials en Generation Z, hebben deze hybride levensstijl razendsnel geadopteerd. Deze 'nomadische werkers' zijn constant onderweg, zowel on- als offline, thuis en op het werk.

Deze ontwikkeling vraagt om een geheel nieuwe invulling van kantoorconcepten. Het kantoor van de toekomst als een ontmoetingsplek die sociale interactie en creativiteit stimuleert. Ballast Nedam Development en Compass Group hebben hiervoor de handen ineengeslagen. Rotterdam Building is ingericht met een prachtig Food & Beverage concept, Club Nomad. Het resultaat: een open community waar mensen de hele dag kunnen (samen)werken, studeren, afspreken en relaxen.

Kantoor van de toekomst

Rotterdam Building is een beeldbepalend kantoorgebouw dat in de jaren zeventig ontworpen is door de architect Kraaijvanger. Het gebouw heeft een volledige duurzame metamorfose ondergaan tot een flexibel en veelzijdige co-working en kantoorruimte. Ballast Nedam Development, de ontwikkelaar van Rotterdam Building, opende in januari 2023 het nieuwe hoofdkantoor in haar eigen Rotterdam Building. Het is een voorbeeld van een nieuwe generatie gebouwen met een maatschappelijke betekenis voor de stad en geeft een geheel nieuwe invulling aan kantoorconcepten. Het gebouw heeft ruimte beschikbaar voor middelgrote corporates, scale-ups, start-ups, co-working en flexibele memberships voor individuele werkplekken.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven