ABN AMRO gaat meer dan 100.000 vierkante meters inrichten

<span>ABN AMRO gaat meer dan 100.000 vierkante meters inrichten</span>

Vernieuwers, groene vrienden, renovatoren, realisatoren, uitdagers, planningswonders. ABN AMRO is op zoek naar partners om mee samen te werken. 

ABN AMRO werkt aan de herontwikkeling van haar pand aan de Foppingadreef (foto) in Amsterdam. In 2027 wordt dit pand opnieuw in gebruik genomen door meer dan 11.000 medewerkers, gasten, klanten en leveranciers. Het iconische pand wordt paris proof en op een circulaire manier gerenoveerd en ingericht. Deze inspirerende werk- en ontmoetingsplek wordt gevuld met het circulaire werkplekconcept Infinity, ontworpen door Fokkema & Partners Architecten.

‘De Fop’ is niet het enige pand dat ABN AMRO gaat inrichten. ABN AMRO start met een aantal vloeren op de Coolsingel in Rotterdam. Andere kantoren in Nederland volgen. Alles bij elkaar meer dan 100.000 m2 waarop het Infinity-werkplekconcept wordt gerealiseerd.

Wil je hieraan meedoen? Neem contact met ABN AMRO op via marktverkenning.werkomgeving@nl.abnamro.com. Een informatiepakket over de marktverkenning met vragen wordt dan toegestuurd. En wie weet verras jij ABN AMRO binnenkort met jouw duurzame producten en/of diensten. Het is niet de bedoeling om betrokken adviseurs of medewerkers rechtstreeks te benaderen. Graag ontvangt ABN AMRO ingediende formulieren uiterlijk 6 oktober.

Foto: Architectenbureau Broekbakema

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven