WorkPlace Inside #18: Eric de Wit

WorkPlace Inside #18: Eric de Wit

Eric de Wit is sinds 2013 werkzaam voor HEYDAY en sinds mei dit jaar als business manager verantwoordelijk voor HEYDAY Consultancy. In deze WorkPlace Inside vertelt hij over energie en beweging.

Naast een passie voor werken in de wereld van FM en Huisvesting ben ik van kinds af aan al veel bezig met sport en bewegen. Jarenlang heb ik dit actief gedaan in de schermwereld en sinds enkele jaren op de wielrenfiets.

Beweging

Bewegen en actief zijn, is voor mij erg belangrijk. Het geeft mij energie om met veel zaken tegelijk bezig te zijn en hierin samen te werken met een team. In mijn werk als business manager ben ik verantwoordelijk voor een team van 25 consultants en projectmanagers. Al deze professionals zijn voor onze opdrachtgevers met mooie opdrachten bezig. Bij mij kunnen ze terecht voor raad en advies. Ik moet dus veel kunnen schakelen tussen opdrachten. Sinds enkele jaren houd ik mij bezig met wielrennen en zie je (letterlijk met vallen en opstaan) de mooie kanten van deze sport en de overeenkomsten met het hybride werken. Soms kies je er voor om op zondagochtend alleen een stuk te fietsen om je helemaal te kunnen concentreren op de prestatie die je wilt leveren. Op andere momenten fiets je in een groep om je sociale contacten op te halen en bij te praten. Of juist in een groep waarbij je gezamenlijk een goede prestatie wilt leveren.

Samenwerking

In die groep fietsen heeft weer zijn charme op zich. Ga je voorin zitten om het tempo aan te geven en de weg te verkennen of juist achterin om in het wiel mee te kunnen en daar te fietsen waar je voorganger al is geweest. De vergelijking met de keuzes in het hybride werken zijn daar. Na een tocht kom je voldaan thuis en voel je jezelf fit en vol frisse moed. Het geeft je nieuwe energie om de ontwikkelingen in de facilitaire en huisvestingswereld te vertalen naar onze opdrachtgevers om hen verder te helpen.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook
Eric de Wit

Eric de Wit

Manager Interim & Consultancy, HEYDAY Facility Management

»

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven