Nieuwe partner: Amac

Nieuwe partner: Amac

Amac is dé Apple-specialist van Europa. Met 50 winkels door heel het land, een eigen reparatieafdeling en onze Amac Pro afdeling is Amac sinds 2005 niet meer weg te denken in de wereld van Apple.

Lucas Swaans, Sales manager bij Amac Pro, de B2B-afdeling van Amac, sluit zich aan als expert. "Toegankelijkheid is een van de core-values van Apple. Met de juiste training en implementatie kan iedereen het maximale uit zichzelf halen."

Welke kansen/ontwikkelingen ziet Amac voor de werkomgeving van de toekomst?
In onze huidige manier van werken zijn medewerkers steeds meer het middelpunt. En omdat iedereen uniek is en op zijn of haar eigen manier het beste kan werken, vraagt dit ook om een beleid vanuit de werkgever om haar medewerkers hier volledig in te kunnen ondersteunen. Steeds meer bedrijven kiezen daardoor voor een “Bring your own” of “Choose your own device” strategie. Dit houdt simpelweg in dat de medewerkers hun eigen privédevice mogen gebruiken om mee te werken (Bring your own) of dat je ze een keuze geeft (Choose your own).

We zien we dat, onafhankelijk van de bedrijfsgrootte of branche, steeds meer mensen creatief, effectief en efficiënt werken met een device naar eigen keuze. Uit onderzoekt blijkt dat medewerkers tevredenen zijn wanneer ze hun eigen device mogen kiezen. Tevens blijkt het dat ze dan creatiever en effectiever werken. Win-win. Ons devies is; hanteer een Bring your own en/of Choose your own strategie. Hierdoor kan je medewerker een device kiezen waar hij of zij het fijnste op werkt. Dat hoeft wat ons betreft niet per se Apple te zijn, maar laat Apple wel onderdeel van de keuze zijn.

Welke rol kan Amac hierin spelen?
Het is een flinke klus om een Bring/Choose your own device strategie succesvol te implementeren. Er zal nagedacht moeten worden over onder andere de scope, het inkoopproces, de implementatie en uiteindelijk het gehele lifecyclemanagement van de werkplekken. Amac Pro heeft hier ervaring mee en adviseert en begeleidt bedrijven om dit op een goede manier te doen.
 
Waarom is het belangrijk voor Amac om deel te nemen aan een platform als Smart WorkPlace?
Er zijn twee grote redenen waarom bedrijven denken niet te kunnen werken met Apple-producten. Eén, omdat men denkt dat Apple duurder is en twee, omdat men denkt dat Apple niet samenwerkt met de huidige software en/of bedrijfsapplicatie. Beide zijn onjuist en het is ons doel om dit kenbaar te maken bij werkend Nederland en iedereen de mogelijkheid te bieden om te kunnen werken met een fantastische en betaalbare werkplek. Die ze zelf gekozen hebben.

En de reden om voor Apple-producten te kiezen is voor iedereen weer anders. Of het nu gaat om privacy, stabiliteit of design. Mac, iPhone en iPad zijn van zichzelf vooral heel intuïtief in het gebruik en daarbij zijn er tal van innovatieve toegankelijkheidsfuncties standaard al ingebouwd. Met de producten van Apple en de oplossingen van Amac Pro slaan we niemand op de werkvloer over.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven