Slim eten: hoe food robotics inzetten voor een betere werkplek 

Slim eten: hoe food robotics inzetten voor een betere werkplek 

Glenn Mathijssen van Alberts vertelt over de evolutie van food services op de moderne werkplek tijdens het SWP Congres op 2 november.

Vanuit onder meer de missie en de ervaringen bij het Maastricht UMC+ vertelt Mathijsen over de opkomst van de food robotics. De missie van Maastricht UMC+ sluit naadloos aan bij de activiteiten van Alberts. Het Maastricht UMC+ staat voor een omgeving die de gezondheid en het herstel van patiënten bevordert en een gezonde werkomgeving is voor onze medewerkers en studenten. Op deze manier wordt gewerkt aan de transitie van ziektezorg naar gezondheidszorg, het verbeteren van de kwaliteit van leven van patiënten, vitale medewerkers die beter hun werk kunnen doen en langer inzetbaar blijven, een gezondere maatschappij en daarmee het betaalbaar houden van de zorg in de toekomst.

Een innovatief verhaal: van de klassieke koffieautomaat tot gepersonaliseerde snacks uit robotische vendingmachines. Glenn Mathijsen onderzoekt hoe deze innovaties het welzijn van werknemers kunnen versterken en hun productiviteit verhogen.

Inschrijven

Bestel je tickets voor het SWP Congres en sluit aan bij deze workshop.

Het SWP Congres met als thema Slimme Gebouwen – Gezonde Gebruikers wordt georganiseerd op 2 november 2023 bij de Pyth in Utrecht. Naast deze workshop bestaat het programma uit 15 andere workshops, elk met aansprekende user-cases uit de praktijk. Keynote-spreker is Jaco van Noppen, directeur Facility Management en Real Estate van de TU Delft Campus. In maart dit jaar werd Jaco gekozen tot ISS WorkPlace Manager of the Year 2023.

Haal je ticket via onderstaande button!

Bestel je ticket

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven