De komende 10 jaar zal de afgelopen 100 jaar overtreffen

De komende 10 jaar zal de afgelopen 100 jaar overtreffen

Op het SWP Congres op 2 november vertellen Marieke van Beurden (foto) en Aad Vredenbregt van de Vitality Hub over de gezonde werkomgeving. Over het proces na te denken over werkelijke behoeften aan de werkomgeving. 

Nieuwe werkvormen en de in sneltreinvaart veranderende samenstelling van de arbeidsmarkt dwingen organisaties na te denken over de manier waarop hun gebouwen worden beheerd en gebruikt.

Gedrag

Het gebouw is niet meer het meest bepalend voor voor de resultaten die een organisatie boekt. De focus moet zich verplaatsen naar het menselijke gedrag dat binnen die gebouwen plaatsvindt. Elke werkomgeving wordt een plek van permanent experimenteren om een tsunami aan veranderingen te ondersteunen. Om het werk efficiënt te kunnen doen met minder mensen in de vergrijzende arbeidsmarkt, om daarmee duurzame economische groei te handhaven, zal onze vitaliteit moeten verbeteren.

Op de High Tech Campus in Eindhoven wordt in de vorm van een 'living lab' onderzocht hoe kantoorwerkers (fysiek en mentaal) gezonder kunnen werken; te denken aan micro-breaks, onderzoeken hoe fysieke werkomgeving gedrag bepaalt, et cetera. Dit alles met als doel dat werknemers in gezonde omstandigheden en omgevingen kunnen acteren en meer werkgeluk ervaren, de arbeidsproductiviteit en de gewenste groei overeind kunnen blijven.

Inschrijven 

Via deze link krijg je meer informatie over het congres en schrijf je je meteen in. We zien je graag op 2 november aanstaande.  

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven