Hoe werken we in 2024?

Hoe werken we in 2024?

Op 7 december spreken experts van organisaties zoals Rabobank, AON en YNNO over hun visie op werkplekstrategie in 2024. Tijdens een Round Table komen zij en nog veel meer experts live samen.

Ben je nieuwsgierig en wil je dit gesprek online volgen? Vul dan dit contactformulier in. Je krijgt dan twee dagen van tevoren de link toegestuurd.

Themas

In het snel evoluerende landschap van de moderne werkplekken gaan we bijna over naar een nieuw jaar. 2024 belooft een jaar te worden waarin de kantooromgeving opnieuw wordt gedefinieerd door innovatie, technologie en een beter begrip van de behoeften van werknemers. Onze manier van werken en leven is de afgelopen vijf jaar ingrijpend veranderd. Belangrijke thema's daarbij zijn het hybride werken, duurzaamheid, gezondheid en slimme technologie. Workplace managers staan voor de uitdaging om op basis van deze thema’s nu een werkplekstrategie te ontwikkelen en te implementeren die ervoor zorgt dat de gebruikers de optimale beleving en verbinding krijgen in de werkomgeving. 

Schrijf je in

Smart WorkPlace organiseert over dit onderwerp op 7 december van 15.00 uur -16.15 uur de Round Table 'Werken in 2024'. Gasten aan onze tafel zijn experts vanuit eindgebruikers (IWG, Rabobank, Amphia Ziekenhuis en AON), onderzoek en advies (CfpB, YNNO en Measuremen) en technologie (AVEX). 

Meld je aan via dit contactformulier. Je krijgt dan twee dagen van tevoren de link toegestuurd.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven