SWP Jaaragenda 2024 bekend!

SWP Jaaragenda 2024 bekend!

2024 staat om de hoek, dit betekent ook een nieuwe jaarplanning met nieuwe thema's, gesprekken en congressen. Bekijk de nieuwe jaaragenda hier.

Nieuwe thema's

Maak je klaar voor een jaar vol inspiratie en organisatie met de SWP Jaaragenda 2024! Deze gloednieuwe agenda is samengesteld met zorg en expertise, waarbij zowel vertrouwde als nieuwe thema's zijn opgenomen. Samen met partners en experts zijn onderwerpen geselecteerd die de duurzame en gezonde werkomgeving een stap dichterbij brengen. Favorieten als Duurzaamheid en Hybride werken blijven natuurlijk op het programma staan, maar er zijn ook nieuwe onderwerpen die in 2024 voor het eerst uitgelicht worden, waaronder 'Employee Experience' en AI. Dit jaar gaat elk thema gepaard met een 'SWP Talks' podcast, te vinden op Spotify. Deze nieuwe thema's bieden een mooie mogelijkheid voor partners om hun meningen en inzichten te publiceren.

Evenementen

In 2024 staan weer veel nieuwe evenementen en Round Tables gepland. Fysieke bijeenkomsten zoals de voorgaande Congressen en SWP Stand-Ups, maar ook online bijeenkomsten zoals de Webinar 'Campus Day' en Webinar 'Duurzaamheid'. Naast deze evenementen zijn er natuurlijk wederom verschillende tijdschriften als E-zines te verwachten die de belangrijkste thema's omvatten.

Bekijk de agenda

Heb je de de nieuwe jaaragenda nog niet ontvangen? Bekijk en download de SWP Jaaragenda 2024 hier!

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven