SWP Talks #46 Werken in 2024

SWP Talks #46 Werken in 2024

Hoe gaan we werken in 2024? Thema's als hybride werken, duurzaamheid, gezondheid en slimme technologie vragen workplace managers een strategie te maken voor optimale gebruikerservaring en verbinding in de werkomgeving.

Aan tafel zitten van links naar rechts: Eric de Wit (Business Manager Consultancy bij HEYDAY), Wietse Walinga (Smart WorkPlace), Niels Wintraaken (Channel Manager Workspace bij Canon) en Nick Lettink (partner en adviseur bij YNNO).

Hoe?

Tijdens de Round Table 'werken in 2024' besprak een groep experts al de bewegingen die de werkomgeving maakt richting 2024. De daar besproken onderwerpen vormen een basis voor deze SWP Talks geeft host Wietse Walinga aan. "We gaan van sturen op aanwezigheid naar microsoft co-pilot naar vitaliteitsprogrammas, duurzaamheid, flexibilteit en beveiliging naar de arbeidsmarkt, de vraag die dan blijft staan is: 'Hoe?'" Nick Lettink geeft al duidelijk aan: "Hou vooral de lol er in, de rol van een workplace manager wordt steeds breder. De komende jaren zullen we steeds meer over nieuwe tools en nieuwe opties praten. De wereld is constant in beweging."

"Het gaat uiteindelijk om bereidheid, zijn mensen flexibel genoeg om te veranderen en om mee te gaan in veranderingen. Blijf vooral in contact met je mensen" - Niels Wintraaken.

Luister hieronder het volledige gesprek van deze SWP Talks Of luister op Spotify!

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven