10 gebieden waar FM ESG-doelen kan ondersteunen

10 gebieden waar FM ESG-doelen kan ondersteunen

Inspiratie nodig? Dit e-book van Planon en Schneider Electric belicht slimme, duurzame veranderingen voor facilitaire teams. In dit e-book stippelen zij de 10 gebieden waar FM een impact kan maken.

Met deze veranderingen kunnen facilitaire teams de duurzaamheidsstrategie van hun organisatie beter ondersteunen en positieve veranderingen teweegbrengen in de gebouwde omgeving

Duurzaamheid

Duurzaamheid is voor de meeste organisaties geen nieuw onderwerp. Maar het formuleren van ESG-doelstellingen en het lanceren van succesvolle strategische initiatieven om die te bereiken zijn twee verschillende dingen.

In de praktijk duwen budgetverlagingen, beperkte middelen en andere zakelijke prioriteiten en initiatieven duurzaamheid naar de achtergrond. Duurzaamheid wordt al snel geassocieerd met grote, kostbare projecten. In werkelijkheid kunnen facility- en operationsteams kleine veranderingen in gang zetten die samen leiden tot grote transformaties.

Uw team bewandelt misschien al het juiste pad! Bekijk voorbeelden waarin uw facility- en operationsteams de meeste impact kunnen maken, zoals:

  • Verbeterde onderhoudsprocessen
  • Slimmer voorraadbeheer
  • Hybride werkstrategieën
  • Veilige en gezonde werkplekken
  • Betere rapportering over duurzaamheidsprestaties

E-book

Download dit e-book nu en start een positieve verandering in uw organisatie!

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven