De jury voor de ISS WorkPlace Manager of the Year Awards is bekend!

De jury voor de ISS WorkPlace Manager of the Year Awards is bekend!

Dit jaar worden wederom de beste WorkPlace Manager en WorkPlace Talent van het jaar gekozen. Maak kennis met de Jury voor de ISS WorkPlace Manager en Talent of the Year Award.

De ISS WorkPlace Manager of the Year is de jaarlijkse verkiezing van de WorkPlace manager die de grootste impact door de werkomgeving op gebruikers heeft gerealiseerd in het afgelopen jaar. Trotse hoofdsponsor van deze verkiezing is ISS.

De jury

Ook dit jaar is er een brede selectie aan juryleden die zich ontfermen over de nominaties. Onder andere winnaar van Manager of the Year van vorig jaar: Jaco van Noppen. “De ISS Workplace Talent of the Year award heeft me een geweldig podium geboden om mijn passie voor duurzaamheid te delen. Ook heeft het bevestigd dat ons werk binnen duurzaamheid en de gebouwde omgeving ertoe doet." Ook de winnaar van Talent of the Year is onderdeel van de Jury, Berber Veenstra won deze prijs vorig jaar tijdens de Gold Party. Bekijk hieronder de volledige lijst van juryleden:

  • Marjon Tuin, Head of Solution bij ISS Facility Services
  • Hans Reineke, Founder van Hollandse Nieuwe architecture & interiors
  • Bram Adema, Managing Director bij CFP Green Buildings
  • Jaco van Noppen, Director Campus & Real Estate bij de Technische Universiteit Delft
  • Hester van Sprang, Adviseur, maker en onderzoeker bij Buro MeerWaarde MWH
  • Wim Kooyman, Directeur van Smart WorkPlace
  • Arielle van der Spek, Manager Facility Services bij Heineken Netherlands Supply
  • Berber Veenstra, Consultant Sustainability bij Cushman & Wakefield
  • Kees Rezelman, partner/adviseur bij ptg advies
  • Jacqueline Schlangen, Directeur Center for People and Buildings

Uitreiking

De feestelijke uitreiking zal plaatsvinden tijdens de WorkPlace Xperience Gold Party in de Van Nelle Fabriek te Rotterdam. De winnaar van de ISS WorkPlace Manager of the Year 2023 overhandigt tezamen een cheque van minimaal € 5.000 aan een goed doel. Gasten van de WorkPlace Xperience en de Gold Party krijgen tevens de gelegenheid een bijdrage te doen aan dit goede doel in de vorm van geld of dienstverlening. De winnaar van 2024 is daarnaast voorzitter van de jury in 2024 en krijgt hierna de verantwoordelijkheid het goede doel voor de verkiezing in 2025 te selecteren.

Haal je tickets voor de WorkPlace Xperience nu hier!

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven