HNK nieuwe partner Smart WorkPlace

HNK nieuwe partner Smart WorkPlace

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor en biedt gezonde, duurzame en inspirerende werkomgevingen. Robert Sparreboom, Head of HNK, sluit zich aan als expert.

Welke ontwikkelingen ziet HNK voor de werkomgeving van de toekomst?

Iedereen is gewend geraakt aan de digitalisering en de mogelijkheid om overal te werken. Hybride en flexibel werken is dus de norm geworden. Je komt bewust fysiek bij elkaar en hebt dan ook vaak een bepaald doel, zoals: brainstormen, creativiteit, connectie met collega’s, spontane momenten met elkaar, ontwikkelen en in stand houden van een bedrijfscultuur, het inwerken van collega’s en het delen van kennis. We weten tegenwoordig veel beter wat werkt via een scherm en wat minder gaat. Daarnaast is de werkomgeving veel diverser geworden. Zo zien we niet alleen maar bureaus, maar is de omgeving veel meer op de activiteit gericht. Sommige mensen komen juist naar kantoor om gefocust te werken. Andere mensen kunnen dat thuis juist goed, en komen naar kantoor om de interactie op te zoeken.

Daarnaast zijn mensen zich veel bewuster geworden van hun mentale en fysieke gezondheid. Als je een groot deel van de week doorbrengt op een bepaalde plek, is het belangrijk dat deze omgeving bijdraagt aan jouw welzijn en energieniveau. Kantoren worden anders ingericht en er wordt veel meer gekeken naar de behoefte van medewerkers. Dit doen wij bijvoorbeeld ook op de begane grond van HNK Amsterdam Sloterdijk, waar we veel meer voorzieningen toevoegen die je kan gebruiken als je ze nodig hebt: mooie co-working plekken met curved screens en refurbished Herman Miller stoelen, een bibliotheek om in stilte te werken en een wellness om te ontspannen.

We zien een duidelijke shift van een product nodig hebben, naar een product wíllen hebben. We hebben tegenwoordig geen kantoor meer nodig. Maar dat betekent niet dat we er geen wíllen. Het is belangrijk om de juiste vraag te creëren, gastvrijheid te bieden en daarmee een onvergetelijke ervaring creëren. We zeggen vaak: bij ons ben je geen huurder, maar een gast. Je blijft alleen vaak wat langer!

Welke rol kan HNK hierin spelen?

Of je nu een eigen kantoor nodig hebt, een desk for a day of een meeting room: wij hebben alle mogelijkheden in huis om een nieuwe manier van werken te faciliteren. We bieden volledige managed offices waar wij alles voor je regelen. Het meubilair en de planten staan al klaar en ook het internet, de schoonmaak en beveiliging regelen wij. Je hoeft alleen nog zelf je laptop en team mee te nemen. Wil je liever alles zelf regelen? Dan kan dat natuurlijk ook. Op elke locatie vind je verschillende meeting rooms met de nieuwste AV-apparatuur die hybride werken goed mogelijk maken. Daarnaast hebben we overal flexibele werkplekken: van co-working plekken die je per uur kunt boeken tot workspaces for a day waar je met je team een dag in een andere omgeving kunt werken. Onze supporters zorgen ervoor dat het je aan niets ontbreekt. Werknemers zijn altijd welkom op iedere HNK locatie. Iedereen is zelf in staat om een werkplek of meeting room te reserveren via onze eigen app of het digitale platform, waarbij alle kosten worden verzameld op één factuur. Daarnaast bieden we hen 24/7 toegang tot onze kantoren, zodat zij zelf kunnen bepalen wanneer ze willen werken.

Waarom is het belangrijk voor HNK om deel te nemen aan een platform als Smart WorkPlace?

We vinden het belangrijk om onze expertise en ervaring op het gebied van kantoren en werkomgevingen te delen en nieuwe kennis vergaren. Daarnaast hopen we met deze samenwerking nog meer inzicht te krijgen in de wensen en behoeftes van onze doelgroepen omdat er bij Smart Workplace ook veel kantoorgebruikers aangesloten zijn. Daarnaast vertellen we graag over de innovatieve manier waarop wij naar werkomgevingen kijken en delen we inspiratie.

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven