Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten en Smart WorkPlace vormen Partnerschap

Beroepsvereniging Nederlandse Interieurarchitecten en Smart WorkPlace vormen Partnerschap

De Beroepsvereniging van Nederlandse Interieurarchitecten (bni) en Smart WorkPlace kondigden een partnership aan. Deze samenwerking is gericht op het delen van kennis over het verduurzamen van werk- en leefomgevingen.

Door de krachten te bundelen, verspreiden beide organisaties via hun leden en partners innovatieve inzichten en praktijken.

De bni vertegenwoordigt een breed scala aan professionals binnen de interieurarchitectuur, waaronder interieurarchitecten, architecten, interieurontwerpers, studenten, en (interieur)architectuurbureaus. Als belangenbehartiger werkt de bni samen met ruimtelijke disciplines op nationaal en Europees niveau, onder meer via het Platform Ontwerp NL en als onderdeel van de European Council of Interior Architects.

Duurzame transitie

Smart WorkPlace speelt een cruciale rol in de transitie naar duurzame en gezonde werkomgevingen. Het platform betrekt professionals zoals Human Capital Managers, Vitaliteitsmanagers, HR-managers, Vastgoedmanagers, Facility Managers, en Duurzaamheidsmanagers om vanuit een integrale benadering kennis over innovaties, inzichten en onderzoeken te delen.

Het partnership symboliseert een gedeelde missie: het bevorderen van kennisuitwisseling over het verduurzamen van werk- en leefomgevingen. Dirk van Gemert van Smart WorkPlace benadrukt de cruciale rol van interieurarchitecten in dit proces, gezien hun invloed op ruimtegebruik, functionaliteit en materiaalkeuzes die van groot belang zijn voor duurzaamheid.

Evenement

Tijdens de WorkPlace Xperience 2024 presenteerde BNI een onderdeel in het kennisprogramma. Onder leiding van moderator Marco Sotthewes namen bni-leden Negar Shorbi, Daan Schipper, en Pascal van Dort de deelnemers mee op ontdekkingstocht door de dimensies van persoonlijk ruimtelijk welzijn. 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven