DVP Huisvesting & Inrichting nieuwe partner Smart WorkPlace

DVP Huisvesting & Inrichting nieuwe partner Smart WorkPlace

DVP Huisvesting & Inrichting sluit zich aan als partner van Smart WorkPlace. Met disciplines als Huisvestingsadvies, Interieurontwerp en Projectmanagement van inrichting en afbouw werkt zij aan de werkplekken van de toekomst.

Yvanka van Wijk, Adviseur Huisvesting & Inrichting sluit zich aan als expert en vertelt over wat de samenwerking belangrijk maakt.

Welke kansen/ontwikkelingen ziet DVP Huisvesting & Inrichting voor de werkomgeving van de toekomst?

Bij de inrichting van de werkomgeving kunnen de wensen en behoeften van de medewerker niet genegeerd worden. Het gebouw is hierbij ondersteunend aan de mensen die hierin bewegen. De grootste verandering en kans waar we middenin zitten is dan ook dat de werkomgeving meer gericht is op de medewerker dan ooit tevoren en op de sociale component. Hierbij richten wij onze aandacht op de identiteit, cultuur en waarden van de organisatie.

Voorbeelden zijn bijvoorbeeld flexibel en activity based werken, juiste werkplektransformatie om een zuigende werking naar kantoor te krijgen, kantoorruimte als ontmoetingsplek met aandacht voor verbinding. Om daar op een juiste manier invulling aan te geven geloven wij in een integrale aanpak gedurende het gehele proces. 

Welke rol kan DVP Huisvesting & Inrichting hierin spelen?

Wij hebben binnen Diepenhorst de Vos en Partners een grote diversiteit aan specialisten met uitgebreide technische kennis en ervaring, waar DVP H&INT sinds kort aan toegevoegd is. Wij geloven in de kracht van een integrale samenwerking. Van een opgeknipt proces gericht op het gebouw, naar een gestroomlijnd, integraal proces gericht op de mens. Verbinding door dialoog met alle stakeholders gedurende de ontwikkeling van de werkomgeving is een voorwaarde. Groot voordeel is dat het proces efficiënter en voorspoediger verloopt en eigenaarschap en draagvlak wordt gecreëerd.

DVP H&INT is een waardevolle toevoeging op ons dienstenpakket, wat maakt dat wij als organisatie het complete speelveld kunnen bedienen, zowel de ‘harde’ als ‘zachte’ kant. De verschillende invalshoeken en achtergronden komen bij elkaar waardoor andere inzichten ontstaan. Hierdoor zijn wij in staat perfect aan te sluiten bij de huidige en toekomstige ontwikkelingen en daarin mee te bewegen. Het werk geeft mij voldoening en energie dankzij co-creatie door sparren en samenwerken, wat leidt tot een hoger eindresultaat.  

Waarom is het belangrijk voor DVP Huisvesting & Inrichting om deel te nemen aan een platform als Smart WorkPlace?

Om onze kennis te delen en de naamsbekendheid, van onze jongste tak binnen Diepenhorst de Vos en Partners, te vergroten. De huidige ontwikkeling biedt ontzettend veel mogelijkheden en die willen we graag naar buiten brengen. Vanuit die integrale gedachte vinden wij het belangrijk om in verbinding te blijven met andere specialisten en collega’s in de markt om kennis en ervaring uit te wisselen en ons netwerk te vergroten. 

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven