Werken of vergaderen in een F16 shelter

Werken of vergaderen in een F16 shelter

Flexibel werken, trainen of vergaderen is steeds belangrijker. Je collega's bevinden zich vaak op verschillende locaties. Shelter B535 op Vliegveld Twente biedt hiervoor een echt unieke locatie.

Flexwerken

Per uur, dagdeel of per dag een privékantoor met alle gemakken huren zonder dat je vastzit aan een contract. De behoefte aan flexplekken neemt niet alleen toe, maar is de laatste jaren ook veranderd. De vestiging op Technology Base in Enschede weerspiegelt de nieuwe manier van flexwerken. Mensen die regelmatig gebruik maken van de people@places werkruimtes zijn voordeliger uit met een van de Membercards. Voor een vast bedrag per maand kan men een aantal dagdelen gebruik maken van een privéwerkplek en is het zelfs mogelijk het adres als huisvestingsadres te gebruiken. Membercards zijn per maand opzegbaar om de flexibiliteit te garanderen. 

Uniek

Shelter B535 op Vliegveld Twente wordt omgebouwd tot unieke meeting-, event- en kantoorlocatie. Waar de shelter voorheen dienst heeft gedaan als huisvesting voor een F16 is deze nu volledig aangepast aan de moderne tijd en biedt faciliteiten voor boardmeetings, trainingen, evenementen en kantoor- en flexwerklocatie. Gelegen op een van de vier Innovatieve hotspots van Twente in Shelter B535 is people@places Enschede Technology Base een unieke locatie voor meetings, events en om een dag ongestoord te werken. Technology Base is gelegen op Vliegveld Twente met een groen terrein. De shelter is uitstekend bereikbaar, vanwege zijn locatie is de shelter zelfs bereikbaar per Air Taxi, charter of private jet. Hoe uniek moet een locatie zijn!

De shelter biedt prachtige faciliteiten zoals een chique boardroom met panoramisch uitzicht over het ruwe en groene terrein, diverse spreekkamers, (flex)kantoren, een opleidingslokaal voor trainingen en cursussen en een fantastische event zaal voor evenementen tot 100 personen. Een teamdag organiseren of een uniek bedrijfsuitje? Ook dat is mogelijk. De dag afsluiten met een barbecue op het buitenterrein of juist een sfeervolle netwerkborrel. De catering medewerkers staan graag voor je klaar!

Delen: Twitter LinkedIn Facebook

permalink

Naar het overzicht

Terug naar boven